Libnet.ro
UNICEF

18:30

MESAJE DE PASTE. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru romani

Antena3 Antena3,
MESAJE DE PASTE. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis urari de Paste romanilor. Va doresc un Paste linistit!, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

MESAJE DE PASTE. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor urari de Paste. Sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca, pe.

Exercitiu de alarmare. Mesajul lui Raed Arafat pentru romani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda populatiei sa urmareasca informarile ISU si DSU referitoare la exercitiul ce va avea loc saptamana viitoare, la nivel.

MESAJE DE PASTE. Mesajul Papei inaintea Pastelui: Violenta nu este leacul pentru lumea noastra greu incercata

Mesajul Papei inaintea Pastelui. Papa Francisc a facut un nou apel la pacea mondiala, joi, intr-un interviu publicat cu doar cateva ore inainte ca suveranul pontif sa.

MESAJE DE PASTE. Mesajul Patriarhului Daniel de Paste 2017

Iubirea milostiva si smerita a lui Hristos pentru oameni este mai tare decat pacatul, decat moartea si decat iadul, ca forme de existenta egoista, insingurata si nefericita, afirma.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. Iisus a fost un crin.

EXCLUSIV Din ce destinatie exotica a intervenit in direct Liviu Dragnea la Antena 3 pentru a stinge incendiul nationalizarii pensiilor si pentru a explica ce este impozitul pe gospodarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Informatia ne-a fost furnizata de un cititor HotNews. ro care sustine ca a calatorit spre Doha in avion cu liderul PSD iar apropiati ai lui Liviu Dragnea au confirmat ca acesta este plecat din tara de la inceputul acestei saptamani. Astfel, Dragnea s-a vazut silit sa-si strice vacanta si sa intervina miercuri seara in direct la Antena 3 prin telefon, pentru a stinge incendiul nationalizarii pensiilor, anuntand demiterea conducerii ASF si cerand sanctiuni impotriva companiei NN dar si pentru a explica impozitul pe gospodarii.

Alina Gorghiu critica amendarea NN Pensii: E atroce sa dai amenda doar pentru ca o cere Liviu Dragnea

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a criticat joi amendarea companiei NN Pensii de catre ASF, sustinand ca acest lucru s-a facut pentru ca asa a zis Liviu Dragnea. E atroce sa dai amend?.

Liviu Dragnea vrea capul sefului ASF, in cazul pensiilor private

Conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Fiscala ASF) va fi demisa. O spune Liviu Dragnea care afirma ca scandalul de pe piata pensiilor private din Romania a pornit de la Misu.

Liviu Dragnea: parlamentul va demite toata conducerea ASF

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca scandalul despre nationalizarea pensiilor private a pornit de la presedintele ASF, Misu Negritoiu, care stie foarte bine ca in scurt timp Parlamentul va demite conducerea Autoritatii de Supraveghere.

URARI DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )