Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajele online, mai romantice decat apelurile telefonice

Adevărul Adevărul,
Mesajele online, mai romantice decat apelurile telefonice

Conform studiilor, e-mail-urile au un continut mai pozitiv si mai romantic decat apelurile telefonice deoarece petrecem mai mult timp in compunerea unui e-mail. continuă pe Adevărul

O statuie de doua ori mai veche decat Stonehenge ne schimba perceptia despre evolutie

O statuie din lemn s-a dovedit a fi de doua ori mai veche decat faimosul ansamblu Stonehenge. Partea mai interesanta este ca aceasta a fost recuperata dintr-o mlastina din Rusia cu peste 100 de ani in urma.

Finala Mireasa pentru fiul meu: Antena 1, primul loc in audiente, cu cifre de doua ori mai mari decat Pro TV

Finala show-ului Mireasa pentru fiul meu a dus Antena 1 pe primul loc in clasamentul audientelor, postul din Baneasca inregistrand audiente de doua ori mai mari decat Pro TV. De asemenea, statia a condus pe toate categoriile de public.

Business report: Omenirea sub asedii. Razboaiele asimetrice sunt mai ieftine decat cele conventionale; Trei masuri pentru economie mai bune decat reducerile de taxe; Clientii Astra Asigurari vor ramane cu masinile in service

Calendarul impozitelor ultimelor patru luni din an. In perioada septembrie - decembrie trebuie achitate unele dintre cele mai importante obligatii fiscale, cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul agricol. Harta pretului la benzina. Unde gasesti cel mai ieftin carburant din Romania. Pretul benzinei a cazut sub 5 lei pe litru in unele zone din tara, in contextul ieftinirii masive a petrolului in ultimele luni.

Trei masuri pentru economie, mai bune decat reducerile de taxe

Decat o reducere dezlanata a fiscalitatii, cu efect bugetar negativ si utilitate economica discutabila, Guvernul ar adopta mai bine cateva masuri reale de ajutorare a mediului de afaceri, cum ar fi consolidarea fiscala la impozitarea profiturilor sau plata TVA, spun consultantii fiscali chestionati de catre Romania libera.

Noul Bugatti Chiron va fi mai rapid si mai scump decat Veyron

DacaVeyron nu vi se parea prea rapid sau prea scump,atunci ar trebui sa vedeti modelul pe care cei de la Bugatii il pregatesc pentru viitor. Bugatti Veyron a fosto realizare impresionanta ainginerilor din cadrul companiei franceze, modelul16. 4 Grand Sport Vitesse reusind sa atinga la un moment dat viteza impresionanta de 408. 84 km/h. insa, la inceputul [] Noul Bugatti Chiron va fi mai rapid si mai scump decat Veyron Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci sfaturi pentru o inima sanatoasa. De ce sunt barbatii mai predispusi decat femeile la afectiuni cardiace - explicatia specialistilor

Potrivit statisticilor, afectiunile cardio-vasculare sunt cauza celor mai multe decese in Romania. Medicii explica acest lucru prin faptul ca romanii merg la medic doar cand este deja foarte tarziu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )