Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trei masuri pentru economie, mai bune decat reducerile de taxe

România Liberă România Liberă,
Trei masuri pentru economie, mai bune decat reducerile de taxe

Decat o reducere dezlanata a fiscalitatii, cu efect bugetar negativ si utilitate economica discutabila, Guvernul ar adopta mai bine cateva masuri reale de ajutorare a mediului de afaceri, cum ar fi consolidarea fiscala la impozitarea profiturilor sau plata TVA, spun consultantii fiscali chestionati de catre Romania libera. continuă pe România Liberă

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi. Persoanele interesate sa isi goleasca buzunarele o pot face cu succes in orase europene precum Paris, Milano si Londra, destinatii care se numara printre cele mai bune si accesibile cand vine vorba de cumparaturi.

Cele mai bune site-uri pentru transfer de fisiere

Pana in urma cu cativa ani aveai nevoie de cabluri, CD-uri sau stick-uri USB ca sa transferi fisiere mari intre calculatoare. Acum, rezolvi totul pe Internet, asa ca iata cele mai bune servicii.

Finala Mireasa pentru fiul meu: Antena 1, primul loc in audiente, cu cifre de doua ori mai mari decat Pro TV

Finala show-ului Mireasa pentru fiul meu a dus Antena 1 pe primul loc in clasamentul audientelor, postul din Baneasca inregistrand audiente de doua ori mai mari decat Pro TV. De asemenea, statia a condus pe toate categoriile de public.

Iohannis sa inteleaga ca Romania nu e Sibiul cu care era obisnuit. Sarcina sa este mult mai grea decat plantarea de panselute si amenajarea stradutelor

Sarcina presedintelui Iohannis este mult mai grea decat amenajarea stradutelor unui orasel de provincie mare cat un cartier din Bucuresti, scrie Adrian Mihaltianu, intr-un articol pe Gandul. info. La.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

In timp ce un site va permite sa trimiteti documente de pana la 5GB pentru o anumita suma, altul ar putea stabili aceasta limita la 10GB. De asemenea, sunt numeroase situatiile in care un utilizatori nu doreste sa introduca alte date personale in afara unei adrese de email, motiv pentru care in lista de mai jos am inclus doar site-urile care va permit sa transferati documente fara a necesita inregistrare, scrie Playtech.

Videoclipul care arata frumusetea clipelor simple. Cele mai bune sfaturi de la batrani

Definitia stresului a suferit modificarui mari de-a lungul timpului, pentru ca si motivele de stres s-au schimbat radical. Cu toate acestea concluziile finale au ramas aceleasi, potrivit unui grup de femei.

Zece cele mai bune bancuri despre bucuresteni. De ce nu stiu miticii ce inseamna ne cerem scuze

Pe langa bancuri cu olteni, moldoveni sau blonde, romanii se mai amuza si pe seama bucurestenilor. Adevarul va prezinta o selectie de zece bancuri despre Bucuresti si mitici.

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Cristoiu: Oare va fi Victor Ponta mai tare decat catelul meu?

Ion Cristoiu a publicat pe blogul personal un articol in care isi incalca regula de a nu povesti nimic din viata sa personala si aceasta deoarece o intamplare recenta este semnificativa pentru o.

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )