Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bune servicii pentru transfer de date

In timp ce un site va permite sa trimiteti documente de pana la 5GB pentru o anumita suma, altul ar putea stabili aceasta limita la 10GB. De asemenea, sunt numeroase situatiile in care un utilizatori nu doreste sa introduca alte date personale in afara unei adrese de email, motiv pentru care in lista de mai jos am inclus doar site-urile care va permit sa transferati documente fara a necesita inregistrare, scrie Playtech. continuă pe Hotnews

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Cresterea numarului de persoane cu acces la internet a adus, la randul sau, si o crestere a necesitatii de servicii decalitate pentru transferul de date. in ultimii ani,documentele si fisierele transferate cu ajutorul unorau devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este [] Cele mai bune servicii pentru transfer de date Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi. Persoanele interesate sa isi goleasca buzunarele o pot face cu succes in orase europene precum Paris, Milano si Londra, destinatii care se numara printre cele mai bune si accesibile cand vine vorba de cumparaturi.

Cele mai bune carti ale lui Osho

Bhagwan Sri Rajneesh, cunoscut sub numele de Osho, este figura reprezentativa a spiritualitatii indiene. La varsta de 21 de ani sustine ca a avut o revelatie care i-a iluminat viata, ajutandu-l sa atinga apogeul existentei spirituale. adevarul. ro trece in revista cateva dintre cele mai bune carti ale lui Osho.

TOP UNIVERSITATI Londra este paradisul studentilor modisti. Marea Britanie gazduieste unele dintre cele mai bune universitati din lume

Marea Britanie este destinatia de top pentru studentii modisti din intreaga lume, potrivit clasamentului international in domeniu, Business of Fashion. Mai exact, universitatile britanice ocupa cinci din cele zece pozitii ale celor mai bune universitati de moda de pe mapamond.

Ce nu trebuie sa ratezi daca vizitezi India. Ghidul inedit facut de o clujeanca: locul secret de unde sa iti iei cele mai bune dulciuri

O tara atat de colorata si controversata ca India fie iti place, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Asta crede clujeanca Mihaela Gligor, care a scris mai multe carti inedite despre Mircea Eliade, si care s-a intalnit cu India de mai multe ori. impreuna cu ea am intocmit un mic ghid al acelor locuri mai putin cunoscute, care insa sunt o experienta interesanta pentru orice turist. Alaturi si cateva recomandari culinare.

GALERIE FOTO. Cele mai PERICULOASE idei pentru o munca mai usoara

Din cand in cand, barbatii trebuie sa apeleze la ingeniozitate, imaginatie si curaj pentru mici reparatii prin casa sau pe langa .

Cele maibuneserialecuavocati

Cele mai bune seriale cu avocati. Jongleriicuvintelor alese pe spranceana si maestrii argumentelor de neclintit, avocatii au intrat rapid pe sub pielea devoratorilor de seriale TV. De la Law and Order/ Lege si ordine la Better Call Saul, Adevarul va prezinta astazi cinci dintre cele mai bune seriale cu avocati.

Dialog pentru gasirea celor mai bune masuri de absorbtie a fondurilor europene

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Absorbtia Fondurilor Structurale CNAFS). Dialogul a avut loc pe fondul interesului comun privind identificarea celor mai bune masuri pentru absorbtia fondurilor europene, arata un comunicat al ministerului.

Filme de dragoste. Cele mai interesante povesti pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de dragoste interesante in seara aceasta. Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Specialistii dezvaluie cele mai eficiente metode pentru a adormi mai usor

Sfaturile cercetatorilor privind metodele prin care poti adormi mai repede au fost dintotdeauna controversate si asta se datoreaza faptului ca ei folosesc metode stiintifice pentru a ajunge mai repede pe taramul viselor. Desi par ciudate, sfaturile specialistilor sunt bazate pe cercetari amanuntite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )