Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mesajul lui Carmen Iohannis pentru Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Carmen Iohannis pentru Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a declarat, la Sibiu Open, unde a premiat mai multi copii care au participat la turneul de tenis, ca atat ea cat si Klaus Iohannis sunt fani i Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei, de cate ori au ocazia. continuă pe România Liberă

Veste teribila pentru Simona Halep data de o legenda a tenisului

Fosta mare jucatoare de tenis Martina Navratilova a vorbit despre minusurile pe care le are Simona Halep si despre lucrul care nu o avantajeaza deloc pe sportiva noastra, scrie ziare. com. Multipla campioana de Grand.

Sfatul Navratilovei pentru Simona Halep: Trebuie sa-si transforme serviciul intr-o arma. E nevoie sa atace mai mult in timpul meciurilor

Una dintre legendele tenisului feminin, de 8 ori castigatoare a Turneului Campioanelor, Martina Navratilova, a avut numai cuvinte de lauda despre Simona Halep, spunand ca jocul romancei este unul in care oamenii.

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai.

Sotia presedintelui Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep. Ne dorim cat mai multe Simone in tenis

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei de cate ori au ocazia.

Ce va trebui sa indure Simona Halep in China

Dupa ce a incheiat socotelile cu US Open-ul fiind eliminata de jucatoarea italiana Flavia Peneta in faza semifinalelor, Simona Halep a revenit in tara pentru cateva zile, iar apoi a luat drumul Asiei. Simona.

Simona Halep si Monica Niculescu vor incepe de luni turneul de la Guangzhou, din China

Simona Halep si Monica Niculescu vor incepe de luni turneul WTA de la Guangzhou, din China, care va avea loc intre 21-26 septembrie, scrie ziare. com. Halep, locul 2 WTA si favorita numarul 1 a turneului din China,.

Simona Halep si Monica Niculescu, capi de serie la turneul de la Guangzhou

Simona Halep si Monica Niculescu figureaza pe lista capilor de serie la turneul WTA de la Guangzhou China), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care va incepe luni, anunta Agerpres. Halep care va implini 24.

Simona Halep in China: traseu facil pentru jucatoarea noastra la Guangzhou

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorti convenabila pentru primul turneu pe taram asiatic din aceasta perioada, cel de la Guangzhou.

Simona Halep, la plecarea in China: Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta

Simona Halep a plecat, vineri, spre China, acolo unde va lua parte la turneele de la Guangzhou turneul se va disputa intre 21-26 septembrie), Wuhan 27 septembrie - 3 octombrie) si Beijing 3-11 octombrie). Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa ma simt bine pe teren, a precizat Halep.

Simona Halep a plecat in China! Declaratie ingrijoratoare a sportivei noastre: inca am dureri

Simona Halep a plecat azi spre China, unde va participa la turneul de la Guangzhou. Desi nu e inca refacuta, Simona are incredere in propriile forte. in China este foarte diferit fata de noi si este greu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2792 seconds )