Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Ponta pentru cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mesajul lui Ponta pentru cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice. continuă pe Wall-Street Ro

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta, mesaj virulent din America: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Datele privind incasarile in iulie la buget facute de 8234;ANAF8236;: 1. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON;2. Calculat impact negativ al reducerii neprevazute.

Vesti importante pentru cei care lucreaza in IT

Progamatorii din Romania vor fi scutiti de plata impozitului pe salarii, potrivit unui ordin al Ministerului Societatii Informationale publicat, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare. com. De aceasta facilitate vor.

Ponta, din SUA: Rusine celor care blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu la Miami, felicita firmele care platesc taxe in mod cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care blocheaza Codul Fiscal din motive politice.

Mesajul lui Iohannis pentru noul Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat, joi, pe pagina personala de Facebook, Republica Moldova pentru investirea noului Guvern al Chisinaului.

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa-i judece pe cei care comit violente sexuale

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa judece autorii violentelor sexuale, apelul fiind lansat dupa ce actrita a vorbit cu mai multe femei care au fost victime ale violurilor in nordul tarii,.

RATB vrea majorarea tarifelor si cere gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1.500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti solicita Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1. 500 de lei.

RATB cere Consiliului General majorarea tarifelor si gratuitate doar pentru pensionarii care au pana in 1 500 lei

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inaintat Consiliului General al Minicipiului Bucuresti o scrisoare prin care solicita aprobarea unei majorari a tarifelor pentru transportul in comun si acordarea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )