Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mesajul lui Traian Basescu pentru presedintele Frantei, ca urmare a accidentului feroviar de ...

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Traian Basescu pentru presedintele Frantei, ca urmare a accidentului feroviar de ...

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase persoane decedate, iar alte 30 ranite, relateaza mediafax. Am aflat cu profunda tristete vestea referitoare la gravul accident feroviar petrecut in apropiere de Paris. Sunt indurerat pentru pierderile de vieti omenesti si imi exprim speranta ca operatiunile de salvare a celor care au avut de . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, intalnire cu premierul Frantei: Problema legata de minoritatea roma este una de imagine, dar ne-o asumam

Seful Executivului francez, Jean-Marc Ayrault, a fost primit, joi, la Palatul Cotroceni, de catre presedintele Traian Basescu Premierul francez are programata in tara noastra si o intrevedere cu premieru.

Senatorul Valer Marian (ex-PSD) a facut un denunt la DNA privind implicarea lui Liviu Dragnea in falsificarea referendumului de demitere a lui Traian Basescu

Senatorul Valer Marian, exclus din PSD in luna martie, a trimis, sambata, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) un autodenunt penal in care il acuza pe Liviu Dragnea ca le-ar fi cerut liderilor de filiale judetene, anul trecut, in calitate de secretar PSD, sa falsifice alegerile din 29 iulie, pentru demiterea lui Traian Basescu, pentru a se obtine pragul de prezenta de 50% plus 1.

Senatorul Valer Marian (ex-PSD) a facut un denunt la DNA privind implicarea lui Dragnea in falsificarea referendumului de demitere a lui Traian Basescu

Senatorul Valer Marian, exclus din PSD in luna martie, a trimis, sambata, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) un autodenunt penal in care il acuza pe Liviu Dragnea ca le-ar fi cerut liderilor de filiale judetene, anul trecut, in calitate de secretar PSD, sa falsifice alegerile din 29 iulie, pentru demiterea lui Traian Basescu, pentru a se obtine pragul de prezenta de 50% plus 1.

Traian Basescu: Multumim Frantei si Germaniei pentru sprijinul dat in obtinerea noului acord cu UE si FMI

Presedintele Traian Basescu a multumit, joi, Frantei si Germaniei pentru sprijinul acordat Romaniei in obtinerea unui nou acord cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, potrivit Mediafax. Tin.

Premierul Frantei se va intalni cu Traian Basescu si Victor Ponta

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, se va intalni, astazi, cu presedintele Traian Basescu, in cadrul unei vizite oficiale in tara noastra.

Ce i-a spus Traian Basescu premierului Frantei despre minoritatea roma.

Presedintele Traian Basescu a declarar, joi, in timpul intrevederii cu seful Executivului francez, Jean-Marc Ayrault, ca problema legata de minoritatea roma este una de imagine, problema pe care Romania si-o asuma. Romania are multe probleme dar sunt cateva care au devenit o urgenta. Una este legata de procesul de integrare a Romaniei in structurile UE si aici vizez accesul nostru in Spatiul Schengen cat si accesul Romaniei in zona euro. A doua este legata de competitivitatea Romaniei pe .

Premierul francez Jean-Marc Ayrault, aflat intr-o vizita oficiala in Romania, se se intalneste joi cu Traian Basescu

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, care se va afla joi si vineri intr-o vizita oficiala in Romania, se va intalni chiar in debutul vizitei cu presedintele Traian Basescu, intrevederea fiind anuntata de Presedintie, ulterior programului oficialului francez care initial nu cuprindea si acest punct.

Traian Basescu transmite un mesaj de condoleante omologului francez, in urma accidentului feroviar de vineri

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase.

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, .

REVISTA PRESEI: Traian Basescu: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE.

Evenimentul zilei titreaza: Traian Basescu in EVZ Chisinau: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru editia de Chisinau a Evenimentului zilei, care se lanseaza astazi, presedintele Traian Basescu vorbeste despre parteneriatele ce pot fi dezvoltate intre Romania si Republica Moldova si explica de ce crede ca este un politician atat de popular peste Prut. Adevarul scrie ca Ponta vrea sa atraga in cinci luni o treime din investitiile din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )