Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesajul ministerului german de externe in seara de dupa votul pentru Brexit: Plecam sa ne imbatam la un pub irlandez

Hotnews Hotnews,
 Mesajul ministerului german de externe in seara de dupa votul pentru Brexit: Plecam sa ne imbatam la un pub irlandez

Tensiunile aparute in diplomatia europeana dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE au facut ca ministerul german de externe sa anunte pe Twitter ca angajatii sai se duc sa se imbete. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Jeremy Corbyn, liderul principalei formatiuni politice de opozitie din Marea Britanie, Partidul Laburist, a afirmat sambata ca va rezista oricarei incercari de inlaturare a sa de la conducerea laburistilor dupa ce regatul a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, politicianul invocand sprijinul puternic de care el se bucura in randul membrilor partidului, relateaza Reuters si Agerpres.

FOTO. BREXIT. Internautii britanici fac haz de necaz pe Twitter, dupa votul pentru iesirea din UE

Internautii britanici au comentat pe Twitter decizia de a parasi Uniunea Europeana, dupa 43 de ani.

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

BREXIT. Rusia pierde, nu castiga, dupa votul din Marea Britanie

Rubla a pierdut vineri cel mai mult teren din ultimele 14 luni, moneda rusa depreciindu-se vineri cu 5,5%, dupa ce votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana a facut ca pretul petrolului sa scada cu.

Iohannis, reactie dupa votul britanicilor: Romania si UE pot sa iasa intarite din aceasta criza. Marea Britanie va ramane un partener foarte improtant pentru Romania, dar nu va avea statut privilegiat in relatia cu UE (VIDEO)

Atat Romania, cat si Uniunea Europeana vor putea iesi intarite din aceasta criza, a declarat Klaus Iohannis dupa consultarile avute la Palatul Cotroceni cu Premierul, Guvernatorul BNR si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )