Libnet.ro
UNICEF

15:30

BREXIT. Rusia pierde, nu castiga, dupa votul din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
BREXIT. Rusia pierde, nu castiga, dupa votul din Marea Britanie

Rubla a pierdut vineri cel mai mult teren din ultimele 14 luni, moneda rusa depreciindu-se vineri cu 5,5%, dupa ce votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana a facut ca pretul petrolului sa scada cu. continuă pe Antena3

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

Basescu, despre votul din Marea Britanie: Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum in care marea majoritate a votat in deplina necunostinta de cauza

Apar primele reactii ale politicienilor romani dupa ce britanicii au decis prin vot iesirea tarii lor din Uniunea Europeana. Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat pe politicienii britanici ca, din ca.

Brexit. Paul Porr, liderul FDGR: Romanii din Marea Britanie s-ar putea orienta catre Germania

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), Paul Porr, considera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ii va afecta pe romanii aflati la munca acolo, acestia urmand probabil sa se reorienteze, plecand sa isi gaseasca joburi in alte tari, precum si Germania.

BREXIT. Teorii ale conspiratiei la referendumul din Marea Britanie

La sectiile de vot din estul Londrei, au inceput sa apara teorii ale conspiratiei legate de creioanele care sunt distribuite la sectiile de votare pentru referendumul care va decide iesirea sau ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, relateaza The Independent. Astfel, internautii sustin ca respectivele creioane sunt folosite de Guvern pentru ca membrii sectiilor de votare sa controleze cate voturi sunt pro-Brexit.

Prima reactie a Angelei Merkel dupa referendumul din Marea Britanie: O lovitura dura, dar UE este suficient de puternica astfel incat sa dea raspunsurile cuvenite situatiei

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in urma Brexitului. Uniunea Europeana este suficient de puternica astfel incat sa dea.

Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Jeremy Corbyn, liderul principalei formatiuni politice de opozitie din Marea Britanie, Partidul Laburist, a afirmat sambata ca va rezista oricarei incercari de inlaturare a sa de la conducerea laburistilor dupa ce regatul a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, politicianul invocand sprijinul puternic de care el se bucura in randul membrilor partidului, relateaza Reuters si Agerpres.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

BREXIT. Dacian Ciolos, reactie dupa rezultatul votului

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a luat nota cu regret de rezultatul referendumului din Marea Britanie. Am luat nota cu regret de rezultatul referendumului din Marea Britanie. E o optiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )