Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul Procurorul general al Romaniei cu ocazia Zilei Justitiei

România Liberă România Liberă,
Mesajul Procurorul general al Romaniei cu ocazia Zilei Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat duminica, de Ziua Justitiei, ca sistemul judiciar trebuie sa fie profesionist si performant, credibil in fata opiniei publice si capabil sa furnizeze un act de justitie previzibil si coerent, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Procurorul general, Tiberiu Nitu: Peste 1.000 de dosare de la referendum au fost inchise cu neinceperea urmarii penale

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca, in prezent, pe rolul tuturor parchetelor din tara, mai sunt aproximativ 900 de dosare deschise in 2012 privind referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Declaratia lui Tiberiu Nitu vine in contextul in care vicepremierul Liviu Dragnea este judecat la Inalta Curte in dosarul referendumul, iar in urma cu o zi Instanta Suprema a condamnat definitiv doua din cele 75 de persoane jduecate in dosar.

Procurorul general al Romaniei: Concluziile Comisiei parlamentare in cazul Nana au valoare cel mult de probe extrajudiciare

Tiberiu Nitu a declarat joi ca la PICCJ corespondenta cu institutiile, inclusiv cu Parlamentul, este semnata de seful Sectiei de urmarire penala, asa cum a fost si in cazul cererii privind documentele Comisiei Nana, precizand ca acestea au cel mult valoare de probe extrajudiciare.

Procurorul general: Peste 1.000 de dosare privind fraude la referendum, solutionate cu NUP

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca la Parchetele din tara mai sunt aproximativ 900 de dosare care vizeaza fraude la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, alte.

Procurorul general: Peste 1.000 de dosare privind fraude la referendum au fost inchise. Alte 900 sunt inca la parchete

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca peste 1. 000 din dosarele privind fraudele de la referendumul din 2012, organizat pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, au fost solutionate, unele dintre ele cu neinceperea urmaririi penale. De asemenea, acesta a precizat ca la parchetele din tara mai sunt in lucru aproximativ 900 de dosare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )