Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mesajul revoltator afisat intr-un liceu din Bucuresti. Elevilor li s-a interzis sa sune la 112

Antena3 Antena3,
Mesajul revoltator afisat intr-un liceu din Bucuresti. Elevilor li s-a interzis sa sune la 112

Situatie incredibila la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Elevii au fost instiintati, printr-un anunt semnat de directoarea Ana Florentina Sandu, ca nu au voie sa apeleze 112. Potrivit. continuă pe Antena3

Trei persoane au deschis focul intr-o cafenea din nordul Irakului: Cel putin 12 oameni au fost ucisi si alti 25 au fost raniti

Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 25, ranite, dupa ce trei oameni inarmati au deschis focul intr-o cafenea din orasul predominant siit Balad, nordul Irakului, informeaza.

SUA. Atac intr-un magazin din Massachusetts. Doua persoane au fost injunghiate mortal

Doua persoane au murit, in urma unui atac asupra unui magazin din orasul Taunton in statul american Massachusetts. Atacatorul a intrat cu masina in vitrina magazinului. Alte doua persoane au fost gasite in stare grava dupa ce au fort ranite intr-o locuinta din oras.

Ipoteza socanta la un liceu din Capitala: Elevii nu ar fi lasati sa sune la 112, pentru ca scoala are exclusivitate cu ambulanta PULS (FOTO)

O ipoteza socanta a fost lansata in mediul online, cu privire la liceul Nichita Stanescu din Capitala. Mai exact, se pare ca elevilor li s-a interzis sa sune la 112 in caz de nevoie, din cauza ca in.

Ryanair lanseaza o noua ruta din Bucuresti, la doar 25 de euro

Ryanair si-a extins calendarul pentru Iarna 2016 Bucuresti cu o noua ruta catre Bristol, aditionala celor 3 noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin, care vor aduce Aeroportului Bucuresti peste.

Peste 20 de ani de puscarie pentru mai multi functionari mexicani vinovati de moartea a 49 de copii de gradinita, intr-un incendiu din 2009

Mai multi functionari mexicani au fost condamnati la pedepse intre 20 si 29 de ani de puscarie pentru moartea a 49 de copii in incendiul din 2009 al unei gradinite .

Altercatie cu focuri de arma intr-un cimitir din Moscova. Trei persoane au murit

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 30 au fost ranite intr-o altercatie cu focuri de arma in care au fost implicate sute de persoane, in curtea unui cimitir din Moscova .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )