Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUA. Atac intr-un magazin din Massachusetts. Doua persoane au fost injunghiate mortal

România Liberă România Liberă,
SUA. Atac intr-un magazin din Massachusetts. Doua persoane au fost injunghiate mortal

Doua persoane au murit, in urma unui atac asupra unui magazin din orasul Taunton in statul american Massachusetts. Atacatorul a intrat cu masina in vitrina magazinului. Alte doua persoane au fost gasite in stare grava dupa ce au fort ranite intr-o locuinta din oras. continuă pe România Liberă

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o gara din Germania, intr-un posibil atac islamist. Una dintre victime a incetat din viata

Un islamist a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-o statie din apropiere de Munchen, o persoana fiind ucisa si mai multe ranite, informeaza The Independent. Un islamist suspectat ca ar fi strigat.

Clipe de groaza intr-o gara din Germania. Un barbat a strigat Allahu Akbar si a injunghiat patru oameni

Un barbat a atacat cu un cutit marti dimineata calatori intr-o gara din apropierea orasului Munchen din sudul Germaniei, ranind patru persoane, dintre care una grav, relateaza Reuters si AFP, potrivit.

Atac cu cutitul in Massachusetts. Doua persoane au fost injunghiate mortal si alte doua ranite

Un atacator, inarmat cu un cutit, a fost impuscat si ucis un politist american dupa ce a injunghiat patru persoane in statul Massachusetts, dintre care doua au murit ulterior. Agresorul a vizat o casa si un centru comercial din apropierea orasului Boston, transmite Reuters.

Incident pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris: Doua avioane ale Air France s-au lovit la sol. Nicio persoana nu a fost ranita (FOTO)

Doua avioane s-au lovit miercuri pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle din Paris, informeaza AFP. Stabilizatorul vertical al avionului A320 care asigura un zbor spre Tunis a fost lovit pe aeroportul.

Cei doi militari morti in misiune in Afganistan, repatriati luni: Cel de-al treilea soldat, aflat intr-un spital din Germania, se simte mai bine (VIDEO)

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan intr-un schimb de focuri cu talibanii vor fi inmorantati cu onoruri militare in Cimitirul Eroilor din Buzau! Trupurile.

Momente de groaza intr-un parc din Botosani: Copii ramasi suspendati dupa o pana de curent (VIDEO)

Momente de panica intr-un parc de distractii din Botosani. O pana de curent a facut ca mai multi copii sa ramana suspendati in masinutele electrice. Angajatii parcului s-au vazut nevoiti.

Soc si groaza intr-un cimitir din Iasi! Enoriasii au inghetat cand s-au apropiat de gard si au vazut ce era acolo

Imaginile socante dintr-un cimitir din judetul Iasi au facut ocolul Romaniei. Totul a pornit de la cazul unui enorias, care si-a facut un cavou si care prin aceasta constructie a ocupat terenul altui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )