Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o gara din Germania, intr-un posibil atac islamist. Una dintre victime a incetat din viata

B1 B1,
Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o gara din Germania, intr-un posibil atac islamist. Una dintre victime a incetat din viata

Un islamist a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-o statie din apropiere de Munchen, o persoana fiind ucisa si mai multe ranite, informeaza The Independent. Un islamist suspectat ca ar fi strigat. continuă pe B1

Un mort si trei raniti in urma unui atac cu cutitul in apropiere de Munchen. Atacatorul ar fi strigat Allahu Akbar

Un barbat a atacat cu un cutit marti dimineata calatori intr-o gara din apropierea orasului Munchen, in sudul Germaniei, ranind patru persoane, dintre care una a murit, relateaza agentiile de presa Reuters si AFP.

Clipe de groaza intr-o gara din Germania. Un barbat a strigat Allahu Akbar si a injunghiat patru oameni

Un barbat a atacat cu un cutit marti dimineata calatori intr-o gara din apropierea orasului Munchen din sudul Germaniei, ranind patru persoane, dintre care una grav, relateaza Reuters si AFP, potrivit.

Imagini apocaliptice in SUA: Furtunile din Colorado au produs mai multe tornade (VIDEO)

Fenomenele meteorologice extreme par sa nu se mai sfarseasca in Statele Unite. Furtunile din ultimele zile din Colorado care au ranit cinci persoane au provocat mai multe tornade devastatoare ce au.

Un hot a fost prins de politisti in timp isi ducea masina la reparat, dupa ce a spart mai multe locuinte si a furat bijuterii. Prada, gasita in masina

Un hot a fost prins de politisti si incatusat tocmai la service-ul unde isi dusese masina la reparat, dupa ce sparsese casele mai multor bistriteni. in autoturism, politistii au gasit si prada, mai multe bijuterii din aur, pe care hotul, cel mai probabil se pregatea sa le valorifice.

Rupere de nori la Stejari. Au fost inundate mai multe gospodarii si terenuri agricole

Mai multe gospodarii din comuna gorjeana Stejari au fost inundate, ieri, dupa ce a turnat torential timp de o jumatate de ora.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

METEO. Cod GALBEN de averse cu descarcari electrice si grindina, in Bucuresti si mai multe judete

ANM a emis o atentionare cod galben de de averse cu descarcari electrice si grindina pentru Bucuresti si mai multe judete din tara.

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de furtuni si ploi cu grindina in mai multe zone din Romania. Potrivit meteorologilor, intre orele 16. 30 si 17. 30 in.

Fenomene meteo extreme: Mai multe culturi, distruse dupa o ploaie insotita de grindina (VIDEO)

Fenomene meteo extreme. O ploaie insotita de grindina a facut prapad in judetele Prahova si Cluj. Bucatile de gheata au format un strat gros, iar pe camp, mai multe culturi de legume si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )