Libnet.ro
UNICEF

12:00

Clipe de groaza intr-o gara din Germania. Un barbat a strigat Allahu Akbar si a injunghiat patru oameni

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza intr-o gara din Germania. Un barbat a strigat Allahu Akbar si a injunghiat patru oameni

Un barbat a atacat cu un cutit marti dimineata calatori intr-o gara din apropierea orasului Munchen din sudul Germaniei, ranind patru persoane, dintre care una grav, relateaza Reuters si AFP, potrivit. continuă pe Antena3

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o gara din Germania, intr-un posibil atac islamist. Una dintre victime a incetat din viata

Un islamist a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-o statie din apropiere de Munchen, o persoana fiind ucisa si mai multe ranite, informeaza The Independent. Un islamist suspectat ca ar fi strigat.

Momente de groaza intr-un parc din Botosani: Copii ramasi suspendati dupa o pana de curent (VIDEO)

Momente de panica intr-un parc de distractii din Botosani. O pana de curent a facut ca mai multi copii sa ramana suspendati in masinutele electrice. Angajatii parcului s-au vazut nevoiti.

Soc si groaza intr-un cimitir din Iasi! Enoriasii au inghetat cand s-au apropiat de gard si au vazut ce era acolo

Imaginile socante dintr-un cimitir din judetul Iasi au facut ocolul Romaniei. Totul a pornit de la cazul unui enorias, care si-a facut un cavou si care prin aceasta constructie a ocupat terenul altui.

Cei doi militari morti in misiune in Afganistan, repatriati luni: Cel de-al treilea soldat, aflat intr-un spital din Germania, se simte mai bine (VIDEO)

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan intr-un schimb de focuri cu talibanii vor fi inmorantati cu onoruri militare in Cimitirul Eroilor din Buzau! Trupurile.

Dezvaluiri socante despre atacatorul din Germania. Ce l-a facut sa infiga cutitul in patru oameni

Germanul care a injunghiat mortal o persoana si a ranit alte trei marti dimineata intr-o gara din Grafing, in apropiere de Munchen, in sudul Germaniei, sufera de tulburari psihice si.

Munchen: Patru persoane, atacate de un barbat care ar fi strigat Allahu Akbar. Una dintre victime a murit

Patru persoane au fost ranite, marti, intr-o gara din apropierea orasului Munchen din sudul Germaniei, dupa ce un barbat le-a atacat cu un cutit. in timpul atacului, barbatul ar fi strigat Allahu Akbar, potrivit agentiilor de presa internationale.

Subiectele zilei: Intrebari esentiale despre ultimele clipe ale lui Ekeng; Dezastrul din spitalele romanesti, vechi de 26 de ani. Dacian Ciolos a ordonat niste controale inutile; Imagini superbe de la premierea fetelor de la CSM Bucuresti dupa castigarea

Afaceristi romani implicati in scandalul PanamaPapers. Cea mai mare scurgere de informatii din istorie prinde in cele peste 11 milioane de documente un numar de peste o suta de cetateni romani. Parlamentarii vor liber la angajat nepoti. Senatorii si deputatii care si-au platit rudele la cabinetele parlamentare inainte de 2013 ar putea scapa de acuzatiile de conflict de interese daca Legislativul va vota un proiect in acest sens.

Panica intr-o localitate din Timis! Compania petroliera apropiata familiei Basescu a primit aprobare pentru a extrage petrol

Este panica in localitatea Dudestii Vechi din Judetul Timis dupa ce Nis Petrol, compania petroliera apropiata familiei Basescu a primit aprobare pentru a extrage petrol. Primaria a eliberat certificatul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )