Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dezvaluiri socante despre atacatorul din Germania. Ce l-a facut sa infiga cutitul in patru oameni

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante despre atacatorul din Germania. Ce l-a facut sa infiga cutitul in patru oameni

Germanul care a injunghiat mortal o persoana si a ranit alte trei marti dimineata intr-o gara din Grafing, in apropiere de Munchen, in sudul Germaniei, sufera de tulburari psihice si. continuă pe Antena3

Dezvaluiri halucinante despre Adrian Mutu. Un prieten apropiat il face praf

Adrian Mutu are o viata de film. Un prieten apropiat a dezvaluit detalii halucinante din viata Briliantului, pe care-l acuza ca si-a distrus viata. Adrian Martian sustine ca Mutu petrece pana.

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o gara din Germania, intr-un posibil atac islamist. Una dintre victime a incetat din viata

Un islamist a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-o statie din apropiere de Munchen, o persoana fiind ucisa si mai multe ranite, informeaza The Independent. Un islamist suspectat ca ar fi strigat.

Clipe de groaza intr-o gara din Germania. Un barbat a strigat Allahu Akbar si a injunghiat patru oameni

Un barbat a atacat cu un cutit marti dimineata calatori intr-o gara din apropierea orasului Munchen din sudul Germaniei, ranind patru persoane, dintre care una grav, relateaza Reuters si AFP, potrivit.

Cei doi militari morti in misiune in Afganistan, repatriati luni: Cel de-al treilea soldat, aflat intr-un spital din Germania, se simte mai bine (VIDEO)

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan intr-un schimb de focuri cu talibanii vor fi inmorantati cu onoruri militare in Cimitirul Eroilor din Buzau! Trupurile.

Dacian Ciolos: Nu am primit informari de la SRI despre problemele din spitale; am discutat cu Hellvig si i-am solicitat sprijin

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca nu a primit nicio informare de la SRI despre sistemul medical, in contextul scandalului legat de dezinfectantii folositi in spitale, dar a adaugat ca a avut in urma cu cateva zile o discutie cu directorul Serviciului, Eduard Hellvig, in cadrul careia i-a solicitat sprijin, iar acesta i-a precizat ca-i va pune la dispozitie o sinteza.

Laura Codruta Kovesi, despre scandalul din Sanatate: Am tras numeroase semnale de alarma privind coruptia din sistemul sanitar

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti, in contextul scandalului privind dezinfectantii neconformi din spitale, ca in ultimii ani a atras atentia, in repetate randuri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )