Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fenomene meteo extreme: Mai multe culturi, distruse dupa o ploaie insotita de grindina (VIDEO)

B1 B1,
Fenomene meteo extreme: Mai multe culturi, distruse dupa o ploaie insotita de grindina (VIDEO)

Fenomene meteo extreme. O ploaie insotita de grindina a facut prapad in judetele Prahova si Cluj. Bucatile de gheata au format un strat gros, iar pe camp, mai multe culturi de legume si. continuă pe B1

Un TIR a semanat teroare pe DN 2. Un magazin, doua masini si mai multe anexe distruse - VIDEO

Ca dupa dezastru. Asa arata gospodariile mai multor localnici din Spataru, care au trait azi-noapte o spaima cumplita, dupa ce un TIR care a iesit de pe sosea le-a distrus gardurile, doua masini si mai.

Doi cetateni romani au fost arestati in Italia dupa ce au clonat mai multe carduri

Doi romani au fost arestati in Italia, dupa ce au clonat mai multe carduri, iar alti trei romani care s-au stabilit in Columbia au fost saltati pentru aceeasi infractiuni. Acestia au fost.

Gorj: Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un tir s-a ciocnit violent de o duba

Mai multe persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata a Bengesti Ciocadia, judetul Gorj, potrivit libertatea. ro. Un tir a lovit o duba care transporta.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Grav accident rutier in Buzau: Un TIR a distrus un magazin, doua masini si mai multe anexe (VIDEO)

Un TIR a iesit de pe sosea a distrus gardurile a trei gospodarii, doua masini si mai multe anexe, in localitatea Spataru, din judetul Buzau. Accidentul s-a produs in noaptea de joi spre vineri,.

Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla joi sub atentionate de tip nowcasting de Cod galben de furtuni. O astfel de atentionare a fost emisa si pentru Bucuresti.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

Loredana Albu (Hexi Pharma): Sa fim seriosi, nimeni nu este in niciun pericol! S-au trimis probe din mai multe loturi la analiza, in Germania. Productia si distributia dezinfectantilor a fost oprita (VIDEO)

Probe din mai multe loturi de dezinfectant produse de Hexi Pharma au fost trimise spre analiza la un laborator din Germania, a declarat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al firmei, Loredana Albu. Aceasta a.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati capata noi proportii. Dupa ce reprezentantii Hexi Pharma s-au plans ca stau cu dezinfectantii sigilati in fabrica si nu vine nimeni sa ii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )