Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gorj: Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un tir s-a ciocnit violent de o duba

B1 B1,
Gorj: Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un tir s-a ciocnit violent de o duba

Mai multe persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata a Bengesti Ciocadia, judetul Gorj, potrivit libertatea. ro. Un tir a lovit o duba care transporta. continuă pe B1

Aterizare de urgenta: 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a fost afecat de turbulente (VIDEO)

Cel putin 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a traversat o zona de tur-bulente, transmite B1TV. Aeronava tip Airbus A300 a fost afectata de turbulente in timp ce se zbura intre Abu Dhabi.

India: 13 persoane au murit si alte 53 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut de pe un pod

Cel putin 13 persoane au murit ti alte 53 au fost ranite, miercuri, dupa ce un autocar a cazut de pe un pod, din nord-estul Indiei. Autocarul a incercat sa evite un motociclist, potrivit.

Spalare de bani prin cluburi de fotbal, facuta de cetateni rusi. Mai multe persoane sunt anchetate de Europol

Un grup infractional organizat transnational a fost destructurat de politia din Portugalia, cu ajutorul Europol. Grupul era format din cetateni rusi care spalau bani prin intermediul unor cluburi de fotbal din.

VIDEO Peste 30 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, intr-un avion care zbura de la Abu Dhabi la Jakarta

Mai mult de 30 de oameni au fost raniti miercuri la bordul unui avion al companiei din Emiratele Arabe Unite Etihad, din cauza turbulentelor produse deasupra Indoneziei, a anuntat societatea aviatica, citata de BBC News.

Mai multe scoli au fost evacuate in urma unui cutremur produs in Spania

Autoritatile spaniole au anuntat ca un seism cu magnitudinea 3,7, produs in apropiere de orasul Lorca, din sudul tarii, a zguduit cladiri si a dus la evacuarea mai multor scoli, relateaza Associated Press.

Suceava: Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol (VIDEO)

Accident grav in centrul orasului Suceava. Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol provocat de un sofer caruia i s-a facut rau la volan. Conducatorul auto a fost dus in stare grava la.

Un TIR a semanat teroare pe DN 2. Un magazin, doua masini si mai multe anexe distruse - VIDEO

Ca dupa dezastru. Asa arata gospodariile mai multor localnici din Spataru, care au trait azi-noapte o spaima cumplita, dupa ce un TIR care a iesit de pe sosea le-a distrus gardurile, doua masini si mai.

Grav accident rutier in Buzau: Un TIR a distrus un magazin, doua masini si mai multe anexe (VIDEO)

Un TIR a iesit de pe sosea a distrus gardurile a trei gospodarii, doua masini si mai multe anexe, in localitatea Spataru, din judetul Buzau. Accidentul s-a produs in noaptea de joi spre vineri,.

OSDO: Patru persoane au murit si 50 au fost ranite in orasul sirian Alep

Cel putin patru persoane au murit si alte 50 au fost ranite, marti, in cartiere controlate de regimul lui Bashar al-Assad in orasul sirian Alep, din orasul sirian Alep, a anuntat Observatorul sirian al drepturilor omului OSDO).

Doi cetateni romani au fost arestati in Italia dupa ce au clonat mai multe carduri

Doi romani au fost arestati in Italia, dupa ce au clonat mai multe carduri, iar alti trei romani care s-au stabilit in Columbia au fost saltati pentru aceeasi infractiuni. Acestia au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )