Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aterizare de urgenta: 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a fost afecat de turbulente (VIDEO)

B1 B1,
Aterizare de urgenta: 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a fost afecat de turbulente (VIDEO)

Cel putin 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a traversat o zona de tur-bulente, transmite B1TV. Aeronava tip Airbus A300 a fost afectata de turbulente in timp ce se zbura intre Abu Dhabi. continuă pe B1

India: 13 persoane au murit si alte 53 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut de pe un pod

Cel putin 13 persoane au murit ti alte 53 au fost ranite, miercuri, dupa ce un autocar a cazut de pe un pod, din nord-estul Indiei. Autocarul a incercat sa evite un motociclist, potrivit.

VIDEO Peste 30 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, intr-un avion care zbura de la Abu Dhabi la Jakarta

Mai mult de 30 de oameni au fost raniti miercuri la bordul unui avion al companiei din Emiratele Arabe Unite Etihad, din cauza turbulentelor produse deasupra Indoneziei, a anuntat societatea aviatica, citata de BBC News.

Turcia: Un soldat a murit si 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana (VIDEO)

Un soldat turc a fost ucis si alte 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat fortele de securitate din o provincie din sud-estul Turciei, informeaza B1 TV. Statul Major.

OSDO: Patru persoane au murit si 50 au fost ranite in orasul sirian Alep

Cel putin patru persoane au murit si alte 50 au fost ranite, marti, in cartiere controlate de regimul lui Bashar al-Assad in orasul sirian Alep, din orasul sirian Alep, a anuntat Observatorul sirian al drepturilor omului OSDO).

Accidente rutiere in zilele de Paste: 11 persoane au murit, 51 au fost ranite

In zilele de Paste din acest an au avut loc 52 de accidente rutiere, cu 23 mai putine fata de anul trecut, in care 11 persoane si-au pierdut viata, iar alte 51 au fost ranite, potrivit unui bilant al.

Clipe de groaza la bordul unei curse de linie. Cel putin 31 de pasageri au fost raniti

Cel putin 31 de pasageri au fost raniti dupa ce un avion care zbura intre Emiratele Arabe Unite si Indonezia a fost afectat de turbulente, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro. Avionul companiei.

Atentat in Turcia. Un militar a fost ucis si 23 de persoane au fost ranite

Un militar a fost ucis si 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu vehicul-capcana comis duminica seara impotriva fortelor de securitate in provincia turca Diyarbakir, din sud-estul.

Atac terorist in Siria: Zece persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite (VIDEO)

Un atac terorist a avut loc in provincia Homs, din Siria si a fost soldat cu zece morti si cel putin 40 de raniti, potrivit DailyStar. O masina si o motocicleta au explodat, iar surse neoficiale.

Explozii in Bagdad. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au murit, printre care si pelerini siiti, si circa 40 au fost ranite, dupa ce trei atacuri cu dispozitive explozive-capcana au avut loc luni in capitala irakiana Bagdad, unul.

Craiova: Circulatia tramvaielor a fost reluata dupa o pauza de trei ani. Lia Olguta Vasilescu: Astazi am mai spulberat un mit

Circulatia tramvaielor din Craiova a fost reluata miercuri, dupa trei ani de pauza, timp in care autoritatile locale au reabilitat sinele si caile de rulare, arata hotnews. ro. De altfel, Regia Autonoma.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )