Libnet.ro
UNICEF

20:30

Turcia: Un soldat a murit si 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana (VIDEO)

B1 B1,
Turcia: Un soldat a murit si 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana (VIDEO)

Un soldat turc a fost ucis si alte 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat fortele de securitate din o provincie din sud-estul Turciei, informeaza B1 TV. Statul Major. continuă pe B1

Accidente rutiere in zilele de Paste: 11 persoane au murit, 51 au fost ranite

In zilele de Paste din acest an au avut loc 52 de accidente rutiere, cu 23 mai putine fata de anul trecut, in care 11 persoane si-au pierdut viata, iar alte 51 au fost ranite, potrivit unui bilant al.

Cel putin 14 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un atac cu o masina capcana, in Irak

Un atentat cu o masina-capcana a provocat moartea a cel putin 14 persoane sa ranirea a 25 in apropiere de Bagdad. Acest atac a vizat un pelerinaj siit, potrivit unor oficiali irakieni din domeniul.

Atentat in Turcia. Un militar a fost ucis si 23 de persoane au fost ranite

Un militar a fost ucis si 23 de persoane au fost ranite intr-un atentat cu vehicul-capcana comis duminica seara impotriva fortelor de securitate in provincia turca Diyarbakir, din sud-estul.

Accident cumplit. Un sofer a murit dupa ce a intrat intr-un TIR

Tragedie pe o sosea din judetul Arad. Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite dupa ce o masina a carui sofer nu s-a asigurat inainte de un viraj a fost lovita in plin de un TIR, scrie.

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost.

Tragedie in noaptea de inviere. Doi tineri au murit, iar patru persoane sunt ranite in urma unei nenorociri petrecute pe o sosea din judetul Cluj

Doi tineri au murit si patru sunt raniti in urma unui accident rutier petrecut in zona localitatii clujene Manastirea. Nenorocirea a avut loc duminica dimineata, dupa ora 1.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )