Libnet.ro
UNICEF

18:00

Suceava: Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol (VIDEO)

B1 B1,
Suceava: Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol (VIDEO)

Accident grav in centrul orasului Suceava. Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol provocat de un sofer caruia i s-a facut rau la volan. Conducatorul auto a fost dus in stare grava la. continuă pe B1

VIDEO Peste 30 de persoane au fost ranite din cauza turbulentelor, intr-un avion care zbura de la Abu Dhabi la Jakarta

Mai mult de 30 de oameni au fost raniti miercuri la bordul unui avion al companiei din Emiratele Arabe Unite Etihad, din cauza turbulentelor produse deasupra Indoneziei, a anuntat societatea aviatica, citata de BBC News.

Gorj: Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un tir s-a ciocnit violent de o duba

Mai multe persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in aceasta dimineata a Bengesti Ciocadia, judetul Gorj, potrivit libertatea. ro. Un tir a lovit o duba care transporta.

Aterizare de urgenta: 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a fost afecat de turbulente (VIDEO)

Cel putin 31 de persoane au fost ranite dupa ce un avion a traversat o zona de tur-bulente, transmite B1TV. Aeronava tip Airbus A300 a fost afectata de turbulente in timp ce se zbura intre Abu Dhabi.

Mai multe scoli au fost evacuate in urma unui cutremur produs in Spania

Autoritatile spaniole au anuntat ca un seism cu magnitudinea 3,7, produs in apropiere de orasul Lorca, din sudul tarii, a zguduit cladiri si a dus la evacuarea mai multor scoli, relateaza Associated Press.

India: 13 persoane au murit si alte 53 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut de pe un pod

Cel putin 13 persoane au murit ti alte 53 au fost ranite, miercuri, dupa ce un autocar a cazut de pe un pod, din nord-estul Indiei. Autocarul a incercat sa evite un motociclist, potrivit.

OSDO: Patru persoane au murit si 50 au fost ranite in orasul sirian Alep

Cel putin patru persoane au murit si alte 50 au fost ranite, marti, in cartiere controlate de regimul lui Bashar al-Assad in orasul sirian Alep, din orasul sirian Alep, a anuntat Observatorul sirian al drepturilor omului OSDO).

FOTO Tragedie intr-o familie din Turceni. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier

Un tanar in varsta de 27 de ani, din localitatea Turceni, a murit, iar fratele sau se afla in stare foarte grava, in coma indusa, la spital, in urma unui teribil accident care a avut loc in aceasta dimineaa pe drumul dintre Orsova si Baile Herculane.

Atac terorist in Siria: Zece persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite (VIDEO)

Un atac terorist a avut loc in provincia Homs, din Siria si a fost soldat cu zece morti si cel putin 40 de raniti, potrivit DailyStar. O masina si o motocicleta au explodat, iar surse neoficiale.

28 de morti in Siria in urma unui bombardament asupra unei tabere de refugiati

Cel putin 28 de persoane au murit dupa ce un atac aerian a fost executat asupra unei tabere de refugiati dintr-o zona controlata de rebelii antiguvernamentali in nordul Siriei, informeaza BBC News.

Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, potrivit Reuters. Potrivit fortelor turce,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )