Libnet.ro
UNICEF

20:30

28 de morti in Siria in urma unui bombardament asupra unei tabere de refugiati

Adevărul Adevărul,
28 de morti in Siria in urma unui bombardament asupra unei tabere de refugiati

Cel putin 28 de persoane au murit dupa ce un atac aerian a fost executat asupra unei tabere de refugiati dintr-o zona controlata de rebelii antiguvernamentali in nordul Siriei, informeaza BBC News. continuă pe Adevărul

Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, potrivit Reuters. Potrivit fortelor turce,.

Raiduri aeriene asupra unei tabere de refugiati din Siria, soldate cu zeci de victime

Zeci de persoane au fost ucise, iar alte cateva sute sunt ranite in urma unor raiduri aeriene efectuate asupra unei tabere de refugiati din nord-vestul Siriei, anunta surse din cadrul opozitiei siriene citate de postul Al Jazeera.

ONU denunta o crima de razboi si vrea o ancheta in urma raidurilor efectuate asupra unei tabere de refugiati din Siria. Armata siriana neaga ca a comis atacul

Raidurile aeriene efectuate joi asupra unei tabere de refugiati din nordul Siriei pot constitui crima de razboi, a denuntat vineri inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, printul Zeid bin Raad, afirmand ca se teme, de asemenea, de un asalt sangeros iminent al regimului de la Damasc impotriva inchisorii din Hama, relateaza AFP.

Suceava: Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol (VIDEO)

Accident grav in centrul orasului Suceava. Cinci persoane au fost ranite in urma unui carambol provocat de un sofer caruia i s-a facut rau la volan. Conducatorul auto a fost dus in stare grava la.

FOTO Tragedie intr-o familie din Turceni. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier

Un tanar in varsta de 27 de ani, din localitatea Turceni, a murit, iar fratele sau se afla in stare foarte grava, in coma indusa, la spital, in urma unui teribil accident care a avut loc in aceasta dimineaa pe drumul dintre Orsova si Baile Herculane.

Circulatie blocata pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in urma unui accident rutier

Traficul rutier a fost blocat, marti, pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, ca urmare a unui accident produs in zona localitatii argesene Moraresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )