Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raiduri aeriene asupra unei tabere de refugiati din Siria, soldate cu zeci de victime

România Liberă România Liberă,
Raiduri aeriene asupra unei tabere de refugiati din Siria, soldate cu zeci de victime

Zeci de persoane au fost ucise, iar alte cateva sute sunt ranite in urma unor raiduri aeriene efectuate asupra unei tabere de refugiati din nord-vestul Siriei, anunta surse din cadrul opozitiei siriene citate de postul Al Jazeera. continuă pe România Liberă

Cel putin sapte oameni au murit, in urma unui atac asupra unei baze militare din sud-estul Turciei

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce militanti ai gruparii radicale Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) au atacat o baza militara din sud-estul Turciei, potrivit Reuters. Potrivit fortelor turce,.

Aviatia militara israeliana, raiduri aeriene in Fasia Gaza

Avioane militare israeliene au efectuat, miercuri seara, raiduri aeriene asupra unor pozitii din teritoriul palestinian Fasia Gaza, dupa atacuri cu obuze lansate de membri ai miscarii islamiste Hamas, informeaza site-ul ziarului Haaretz, citat de Mediafax.

Rusia da inapoi. Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor din Siria

Federatia Rusa si-a retras din Siria circa 30 de aparate de zbor, inclusiv toate avioanele de atac Su-25, precum si o buna parte din efectivele militare care le deserveau, a anuntat miercuri purtatorul de.

Raiduri aeriene israeliene asupra Fasiei Gaza

Aviatia israeliana a efectuat miercuri seara mai multe raiduri asupra Fasiei Gaza, dupa o zi marcata de tensiuni la granita dintre Israel si acest teritoriu controlat de Hamas, potrivit unor surse.

Norvegia trimite militari pentru a participa la operatiunile din Siria ale coalitiei internationale

Norvegia trimite 60 de militari pentru a antrena rebeli sirieni care lupta impotriva gruparilor teroriste din tara, in calitate de membru al coalitiei internationale conduse de SUA care efectueaza raiduri in Siria si Irak, a anuntat premierul norvegian, Erna Solberg, potrivit Le Figaro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )