Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul de solidaritate transmis de Basescu francezilor dupa accidentul feroviar de langa Paris

Adevărul Adevărul,
Mesajul de solidaritate transmis de Basescu francezilor dupa accidentul feroviar de langa Paris

Presedintele Romaniei a transmis astazi un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase persoane decedate, iar alte 30 ranite. continuă pe Adevărul

Mesajul de compasiune transmis de Basescu francezilor dupa accidentul feroviar

Presedintele Romaniei a transmis astazi un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase persoane decedate, iar alte 30 ranite.

Accidentul feroviar din Franta, cauzat de o defectiune la macaz

Accidentul feroviar care a avut loc vineri, in localitatea franceza Bretigny-sur-Orge, a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, potrivit concluziilor preliminare ale anchetei. Un dispozitiv de frictiune.

UPDATE: Accidentul feroviar din Franta a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz

UPDATE 13:15 - Accidentul feroviar din Franta probabil a fost cauzat de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de SNCF, relateaza AFP, conform Mediafax. Un.

Mesajul lui Traian Basescu pentru presedintele Frantei, ca urmare a accidentului feroviar de ...

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar petrecut vineri seara in apropiere de Paris, soldat cu cel putin sase persoane decedate, iar alte 30 ranite, relateaza mediafax. Am aflat cu profunda tristete vestea referitoare la gravul accident feroviar petrecut in apropiere de Paris. Sunt indurerat pentru pierderile de vieti omenesti si imi exprim speranta ca operatiunile de salvare a celor care au avut de .

VIDEO UPDATE Accidentul feroviar din Franta: Nu a fost vorba de o problema umana - ministru/ Cauza a fost o defectiune la un macaz

Catastrofa feroviara care a avut loc la Bretigny-sur-Orge, in apropiere de Paris, in care si-au pierdut viata 6 persoane, nu a avut loc din cauza unei probleme umane, a declarat sambata ministrul Transporturilor, Frederic Cuvillier, potrivit AFP. UPDATE Accidentul a fost cauzat probabil de o defectiune produsa la un macaz, conform concluziilor preliminare ale anchetei, anuntate de Societatea de cai ferate din Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )