Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul unei fetite de noua ani, catre presedintele Iohannis: Fie-va mila de mine, gratiati-o pe mama!

Antena3 Antena3,
Mesajul unei fetite de noua ani, catre presedintele Iohannis: Fie-va mila de mine, gratiati-o pe mama!

Ana Maria, fetita de 9 ani a carei mama se afla in arest - dupa ce a furat mancare pentru a-si hrani copilul - a spus joi, la Antena 3, ca si-ar dori foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Klemm umileste nu doar autoritatile statului roman ci si pe fiecare dintre noi. Adrian Nastase, scrisoare catre presedintele Iohannis: Consider ca aveti DATORIA sa-l invatati pe ambasadorul SUA sa NU mai faca observatii in public

Adrian Nastase are o remarca destul de dur la adresa ambasadorului Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, solicitandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa-i atraga acestuia atentia,.

O femeie din Galati a dat nastere unei fetite intr-un taxi! Omul a mers cat de repede a putut, dar am nascut pe drum, in masina, singura

O femeie din Galati, in varsta de 37 de ani, este mama a trei copii si il astepta pe cel de-al patrulea copil. Nasterea era programata pentru saptamana viitoare, femeia a simtit ca i se.

Cu ce mandat pleaca presedintele Iohannis la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri si sambata, la summit-ul NATO de la Varsovia, unde va sustine cresterea atentiei Aliantei asupra regiunii Marii Negre, precum si pentru sprijinirea eforturilor in plan regional de asigurare a stabilitatii si securitati, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis vrea un parteneriat real intre administratia publica centrala si locala si cetateni

Presedintele Klaus Iohannis a pledat, marti, pentru un parteneriat real intre administratia publica centrala si locala si cetateni, astfel incat Romania sa devina o tara in care oamenii sa se bucure de respect, iar elevii de sanse egale, indiferent de zona din care provin.

Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Iohannis va avea si o componenta economica

Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare generala referitoare la ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori si va include si o componenta economica, a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )