Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesajul unui preot din Vaslui: Cei mai buni profesori de religie pentru copii, tot parintii au ramas. Copilul, daca nu stie ce-i ascultarea de parinti, devine o fiara

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui preot din Vaslui: Cei mai buni profesori de religie pentru copii, tot parintii au ramas. Copilul, daca nu stie ce-i ascultarea de parinti, devine o fiara

Un preot din Vaslui ofera credinciosilor in fiecare zi cate o lectie de viata, incercand, spune el, sa-i incurajeze pe oameni sa gandeasca pozitiv, sa-si faca viata mai frumoasa. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a [].

Cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015, premiati de catre Primaria Oradea. Ce sume s-au dus catre bugetul local

In cadrul galei Antreprenor pentru Oradea, Primaria Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. Evenimentul a avut loc in sala Traian Mosoiu. Au fost premiate primele zece companii care au platit cele mai mari sume la bugetul local in anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investitie in Oradea anul trecut, precum si trei firme si o fundatie care au sponsorizat diferite activitati in oras.

Cei mai faimosi tatari din sportul romanesc

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco Musulmani din Romania a gazduit duminica, 24 ianuarie, o manifestare dedicata Tatarilor din elita sportului romanesc. in prezenta a peste 100 de membri ai comunitatii au vorbit despre sport si beneficiile acestuia campioni precum Aihan Omer, Ilhan Mustafa, Enis Murtaza, Edris Fetisleam sau Elvir Ziadin.

Alerta meteo mondiala: Ultimii cinci ani, cei mai caldurosi din istorie

Media temperaturii mondiale a crescut anul trecut pentru prima data cu un grad peste nivelul din epoca pre-industriala, a anuntat Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), preluata de DPA, potrivit Agerpres.

Strainii din inima Ardealului. La Cluj traiesc oameni din 108 tari ale lumii. Ce nationalitate au cei mai multi

La sfarsitul anului trecut, Clujul figura drept casa, in evidentele politistilor, pentru circa 7. 000 de straini. Vorbim de cetateni in 108 tari, din state ale Uniunii Europene si din tari care nu fac parte din UE.

FOTO Mii de ore de munca in folosul aproapelui. Cei mai activi voluntari din 2015, premiati de asociatia Caritas Eparhial

Sala festiva a Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea a gazduit o noua editie a Zilei Voluntarului Caritas, in cadrul careia au fost premiati voluntarii Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, activi in anul 2015.

Postarile unui tanar din Romania arunca in aer Facebookul

Un tanar din Bacau starneste furia pe Facebook, cu cateva poze pe care le-a postat. a postat pe contul sau de socializare mai multe imagini cu copii morti, imagini pur si simplu ingrozitoare. A strans.

INTERVIU Maia Sandu despre situatia din Moldova: Cel mai potrivit ar fi anticipate in toamna / Plahotniuc va continua sa acapareze institutiile statului / Reorientarea catre Est ar insemna punerea in pericol a democratiei

Maia Sandu, fost ministru reformist al Educatiei, este pe locul trei in topul increderii in politicienii moldoveni. Sandu, care si-a lansat un nou partid, s-a aflat in aceste zile in Romania si a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro ca toata lumea sprijina ideea unui proiect politic cu adevarat democratic. Ea a explicat temerea cetatenilor fata de posibilitatea ca Vlad Plahotniuc sa acapereze institutiile statului si a spus ca impartaseste intr-o oarecare masura dezamagirea multor cetateni moldoveni fata de comportamentul Romaniei in criza din Moldova. In ce priveste alegerile anticipate, cerute imediat de Opozitia care a organizat protestele masive din Chisinau, Maia Sandu spune ca ar fi potrivite in toamna, pentru ca fortele pro-europene sa aiba timp sa se organizeze.

Fiul unui afacerist din Mures, scos de pompieri din masina. Tanarul dormea dus in BMW

Fiul unui om de afaceri din judetul Mures a fost scos, miercuri dimineata, din masina sa, un BMW, parcat pe un trotuar din centrul municipiului Targu Mures, de catre un echipaj apartinand Inspectoratul pentru.

Fenomen bizar in curtea unui primar din Romania. Curtea lui a fost invadata

Situatie ciudata in Arges, unde curtea unui primar este de-a dreptul invadata de bufnite. Si nu de ieri, de azi, ci de un deceniu. De un deceniu, bufnitele prefera sa vina acolo si numai acolo, pentru ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )