Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Playtech Playtech,
Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a []. continuă pe Playtech

Cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015, premiati de catre Primaria Oradea. Ce sume s-au dus catre bugetul local

In cadrul galei Antreprenor pentru Oradea, Primaria Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. Evenimentul a avut loc in sala Traian Mosoiu. Au fost premiate primele zece companii care au platit cele mai mari sume la bugetul local in anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investitie in Oradea anul trecut, precum si trei firme si o fundatie care au sponsorizat diferite activitati in oras.

A murit medicul Ioan Oprea, numit si tatal copiilor nascuti prematur. A fost unul dintre cei mai iubiti medici din Brasov

Ioan Oprea a fost unul dintre cei mai iubiti medici brasoveni. Prin mainile lui au trecut mii de copii. Un suflet cald, un om modest, cu o inima mare. Ioan Oprea a murit duminica, cu cateva zile inainte sa implineasca 67 de ani.

Florin Talpes, Bitdefender: Cu cat devenim mai mari, cu atat crestem procentual mai mult. Este ceva atipic

Bitdefender, cel mai mare producator local de solutii de securitate informatica si unul dintre principalii jucatori globali, avanseaza procentual pe masura ce creste, ceea ce este un lucru atipic, a declarat pentru Wall-Street. ro, Florin Talpes,.

Unul dintre primele cazuri europene de infectie cu virusul Zika, asociat cu microcefalia, a fost anuntat in Danemarca

Un spital danez a anuntat unul dintre primele cazuri in Europa al virusului Zika, transmis de o muscatura de tantar si asociat cu explozia de nasteri de copii afectati de microcefalie in America Latina, scrie AFP.

Patru dintre cei noua vicepresedinti Twitter vor parasi compania

Patru dintre cei noua vicepresedinti ai retelei sociale Twitter vor parasi compania, aceasta fiind cea mai mare schimbare de leadership de la revenirea cofondatorului Jack Dorsey in fruntea firmei, informeaza AFP.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

Top mondial al celor mai mari blocaje rutiere urbane: Bucuresti - locul 5, cu intarzieri de 103 ore pe an

Capitala Romaniei se afla pe locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier. La o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an, fiind devansat doar de Instanbul 110 ore), Mexico City 110 ore), Moscova 109 ore) si St. Petersburg 104 ore), se arata intr-un studiu realizat de TomTom, citat de Statista. com.

Cinci verisori au fost preluati de Protectia Copilului Vaslui dupa ce mama l-a MUSCAT pe unul dintre ei

Cinci verisori cu varste cuprinse intre doua luni si 11 ani din municipiul Husi, care erau crescuti intr-o singura camera de doua mame surori, au fost preluati, luni, de Protectia Copilului.

ANALIZA. Cele mai mari tranzactii de inchirieri de birouri din 2015: ce domenii au pus mana pe proiectele vedeta din tara

Suprafete inchiriate pe zeci de mii de metri patrati pentru domenii precum ITC, retail, banking, dar si avocatura, unde 90% dintre tranzactii au avut loc in Bucuresti. Cam in acest fel poate fi descrisa, pe scurt, activitatea de pe piata de.

Toyota a ramas liderul constructorilor auto si in 2015. Cat au produs ceie mai mari companii auto

Toyota a incheiat anul 2015 pe primul loc la productia auto, pe locurile doi si trei fiind, la foarte mica distanta, Volkswagen si General Motors. Toate cele trei companii au inregistrat scaderi usoare anul trecut, la Volkswagen scaderea fiind de 2% in anul uriasului scandal al emisiilor. Pana in 2008 General Motors a fost lider, apoi a preluat Toyota sefia in fiecare an, cu exceptia lui 2011.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )