Libnet.ro
UNICEF

17:00

METEO: Avertizare de INUNDATII in sapte judete

România Liberă România Liberă,
METEO: Avertizare de INUNDATII in sapte judete

Afluentii raului Olt din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges si afluentii Argesului din judetele Arges si Dambovita vor fi, de vineri dimineata pana sambata dimineata, sub avertizare cod portocaliu de inundatii, iar alte 14 judete au fost avertizate cu cod galben. continuă pe România Liberă

Avertizare cod portocaliu de inundatii in sapte judete, pe afluentii raurilor Olt si Arges

Afluentii raului Olt din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges si afluentii Argesului din judetele Arges si Dambovita vor fi, de vineri dimineata pana sambata dimineata, sub avertizare cod portocaliu de inundatii, iar alte 14 judete.

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete de vineri de la ora 06.00, pana sambata, la aceeasi ora (FOTO)

Hidrologii au emis joi o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din sapte judete, valabila de vineri, ora 06. 00, pana sambata, la aceeasi ora. Potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Politistii efectueaza marti peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete, fiind vizate de ancheta mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )