Libnet.ro
UNICEF

12:00

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna in Capitala si alte cateva judete

B1 B1,
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna in Capitala si alte cateva judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de furtuna pentru Bucuresti. Potrivit meteorologilor, in intervalul 15:20-16:30, in Capitala, vor avea loc frecvente descarcari. continuă pe B1

Avertizare cod galben de vreme extrema in judetul Constanta

Meteorologii au emis, marti, o noua avertizare cod galben de vreme extrema valabila pentru judetul Constanta. Potrivit meteorologilor, in intervalul 16:35 18:00, in judetul Constanta se vor semnala.

Avertizare Cod Galben de inundatii pe raul Dambovita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica Cod Galben, incepand de astazi, ora 13. 00 si pana maine la ora 18. 00, pe raurile din mai multe bazine hidrografice.

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni.

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zone vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

Cod galben de furtuna si grindina emis miercuri pentru aproape toata tara, valabil pana joi seara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare de cod galben de furtuna si grindina pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila de astazi de la ora 15:00, pana joi la ora 23:00.

Vremea: Cod galben de FURTUNA in 33 de judete.

33 de judete se afla sub cod galben de furtuna, pana miercuri, la ora 23. 00, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. Astfel, codul galben, emis luni de ANM, se prelungeste pana miercuri. Toata tara, cu exceptia judetelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Galati, Braila, Tulcea si Constanta, se afla sub cod galben de furtuna pana miercuri noaptea. Citeste si Cod PORTOCALIU de INUNDATII, in sase judete In aceste regiuni, se vor semnala averse .

Avertizare de cod galben pentru mai multe rauri din tara

Institutul Na and tional de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare hidrologica de cod galben pentru perioada 14. 2013 ora 11:00 - 15. 2013 ora 09:00 valabila pentru mai multe rauri din tara.

Cod galben pentru judetul Constanta. Rupere de nori si grindina la Medgidia

Vremea rea s-a abatut asupra judetului Constanta. Medgidia este lovita deja de o ploaie torentiala, cu rupere de nori si grindina. Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, la ora 15, o avertizare cod galben pentru centrul si sud-vestul judetului.

Cod galben de vant puternic, grindina si ploi abundente si la Braila

Meteorologii au instituit Cod galben de vijelie, cu ploi puternice, grindina si vant si la Braila. Codul galben este valabil pana in aceasta seara la orele 19.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )