Libnet.ro
UNICEF

08:00

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni pentru jumatatea de vest a tarii (VIDEO)

B1 B1,
Meteorologii au emis un cod galben de furtuni pentru jumatatea de vest a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de ploi insemnate cantitativ valabil de luni, ora 14. 00, pana marti, ora 11. 00, pentru jumatatea de vest a tarii, informeaza B1 TV. Avertizarea prevede. continuă pe B1

Cod galben de furtuni pentru 12 judete din vestul tarii pana marti la ora 11.00

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic penutr 12 judete din vestul tarii. In Banat, Crisana, Maramures, precum si in vestul Transilvaniei si al Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

Cod galben de furtuni in vestul tarii, in timp ce in sud si est va fi canicula

Jumatatea de vest a tarii se afla, de luni pana marti, sub atentionare de Cod galben de furtuni, in timp ce in sudul, estul si in unele zone din centrul tarii, indicele de temperatura-umezeala va fi accentuat.

Cod galben de furtuni, pana la ora 10. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, atentionari nowcasting Cod Galben de furtuna pentru judetele Arad si Timis, valabile pana la ora 10. 00, informeaza.

Cod GALBEN de ploi pentru 12 judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic, pentru 12 judete din vestul tarii. Avertizarea este valabila pana marti la ora 11.

COD GALBEN de canicula si instabilitate atmosferica

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare Cod Galben de canicula si instabilitate atmosferica accentuata pentru 27 de judete din sudul, sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, incepand de sambata pana duminica dimineata, la ora 09. 00, anunta, Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax.

Jumatatea de vest a tarii, sub cod galben de ploi abundente si furtuni, pana luni dimineata

Vestul, sud-vestul si centrul tarii se afla sub o avertizare meteo cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ pana luni dimineata, la ora 6:00.

Cod galben de ploi si vijelii in 12 judete din jumatatea de vest a tarii, disconfort termic si canicula in sud, est si centru

Avertizare cod galben de ploi si vijelii a fost emisa de catre meteorologi, de luni dupa-amiaza pana marti la pranz, pentru 12 judete din jumatatea de vest a tarii. In sudul, estul si centrul tarii vor fi temperaturi caniculare si disconfort termic,.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Noua judete din vestul si sud-vestul tarii se vor afla incepand de duminica, ora 18:00, pana luni, ora 12:00, sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce pentru raurile din majoritatea judetelor din centru, nord, vest, nord-est si sud-vest a fost emis un cod galben, informeza Agerpres.

ATENTIONARE ANM: Cod galben de vijelii si descarcari electrice pentru 14 judete

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de vijelii si descarcari electrice pentrru 14 judete din vestul si sud-estul Romaniei. Judetele vizate sunt: Botosani, Suceava, Maramures, Bistrita-.

Cod PORTOCALIU de INUNDATII in mai multe zone din tara. Cod GALBEN de ploi si vant puternic pentru Timis si Arad

Hidrologii au emis, in nopatea de duminica spre luni, cod portocaliu de inundatii pe raurile din Bistrita, Mures si Harghita. De asemenea se asteapta depasirea cotelor de inundatie pentru bazinele hidrografice din zona Moldovei. ANM a emis cod galben de ploi pentru Timis si Arad.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )