Libnet.ro
UNICEF

19:30

Meteorologii au emis Cod galben de vant puternic

Adevărul Adevărul,
Meteorologii au emis Cod galben de vant puternic

Serviciul Hidrometeorologioc de Stat a emis o avertizare de Cod galben pentru 18 si 19 iulie. Se prevad intensificari ale vantului din nord-vest in rafale de pana la 15-20 metri pe secunda. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! S-a emis un Cod galben de vant puternic. Ce zone sunt vizate

Mai multe localitati din judetele aflate in zonele Moldovei, Olteniei si Banatului sunt vizate de noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod galben si cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabile pana duminica in jumatatea sudica a tarii. Cod galben de canicula in sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat atentionare cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale emisa in urma cu o zi si a emis o atentionare cod galben de canicula pentru sud-estul tarii. Duminica sunt asteptate furtuni in nordul si centrul tarii, precum si in zonele montane.

METEO: Instabilitate atmosferica in 21 de judete, in weekend. Cod galben de canicula in restul tarii

Administratia Nationala de Meterologie a emis, sambata, o avertizare de instabilitate atmosferica, valabila in 21 de judete. Totoata, alte 12 judete se afla sub cod galben de canicula.

Cod galben de vijelii pana la 18.20. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru judetele Sibiu, Neamt, Bacau si Suceava, valabila pana la ora 18. Conform.

ANM: Cod portocaliu de vijelii si grindina in noua judete din vestul tarii. Alte 11 judete, sub cod galben (FOTO, VIDEO)

Jumatatea de vest a tarii se afla pana duminica sub doua coduri de vijelii si grindina. E cod portocaliu in noua judete pana duminica dimineata si cod galben in alte 11,.

Romania se imparte in furtuni si canicula. ANM a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni si de canicula. Acestea vizeaza aproape toata tara. in sudul tarii, maximele se apropie din nou de 40 de grade Celsius, in timp ce in jumatatea de vest tarii va ploua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )