Libnet.ro
UNICEF

16:00

Metropolitan Life, brandul sub care vor functiona companiile afiliate MetLife in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Metropolitan Life, brandul sub care vor functiona companiile afiliate MetLife in tara noastra

Metropolitan Life este brand-ul sub care companiile din tara noastra ce apartin grupului MetLife vor opera pe plan local, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIAL: Metropolitan Life este numele de brand sub care vor functiona companiile afiliate MetLife in Romania

Metropolitan Life este brand-ul sub care companiile din Romania ce apartin grupului MetLife, Inc. Metropolitan Life Insurance Company) vor opera pe plan local, au anuntat miercuri reprezentantii asiguratorului, confirmand oficial informatiile prezentate de HotNews. ro de la inceputul lunii trecute. Astfel, Aviva Asigurari de Viata, achizitionata anul acesta de Alico Asigurari, si-a schimbat denumirea juridica in Metropolitan Life Asigurari S. si va opera sub marca Metropolitan Life. In acelasi timp, Alico Asigurari, companie afiliata grupului MetLife din 2010, va opera sub marca Metropolitan Life. Procesul de preluare a noului brand de catre Alico Pensii se va desfasura separat.

Companiile de asigurare Aviva si Alico vor fuziona in 2013, sub brandul Metropolitan Life

Aviva Asigurari de Viata si Alico Asigurari Romania, vor fuziona anul viitor si vor opera pe piata locala sub brandul Metropolitan Life. Aviva Asigurari de Viata, achizitionata in acest an de Alico.

Fiscul asteapta cereri de ajutor de stat de la investitorii care vor sa creeze peste 200 de noi joburi

Bugetul total este de 100 de milioane de euro, iar printre cheltuielile eligibile se afla si costurile salariale pe o perioada de doi ani pentru locurile de munca nou infiintate Directia Generala a Finantelor Publice Brasov a anuntat ca, incepand de la 1 octombrie, firmele brasovene pot depune cereri acord pentru finantare, in temeiul H. nr. 797/2012 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin utilizarea tehnologiilor noi si crearea de locuri de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )