Libnet.ro
UNICEF

10:00

MFP a imprumutat 800 de milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a imprumutat 800 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 800 de milioane de lei de la bancile comerciale, printr-o licitatie de titluri de stat pe 11 luni, la un randament mediu de 1,36%, reprezentand un minim istoric. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat 800 milioane lei de la banci, la un randament minim istoric

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, 800 de milioane de lei de la bancile comerciale, printr-o licitatie de titluri de stat pe 11 luni, la un randament mediu de 1,36%, reprezentand un minim istoric, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Valoarea taxelor si impozitelor platite cu cardul in Romania a urcat la aproape 175 milioane lei in 2014, sustinuta de o crestere de peste 2,5 ori a platilor online

Valoarea totala a taxelor si impozitelor platite cu cardul in Romania s-a majorat in 2014 cu 31% fata de anul precedent, la aproximativ 175 milioane lei, sustinuta de cresterea de peste 2,5 ori a platilor efectuate online, potrivit datelor raportate de bancile membre Visa Europe. Numarul primariilor care accepta plata cu cardul pe platforma online ghiseul. ro a crescut cu 50%, la 110 municipalitati, in timp ce numarul primariilor care accepta plata taxelor si impozitelor locale cu cardul direct la POS a ramas aproape la acelasi nivel ca in anul precedent - de 171 de municipalitati.

Guvernul aloca sprijin financiar de peste 157 milioane lei pentru fermierii din sectoarele zootehnic si vegetal

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in valoare totala de peste 157 milioane lei pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe, prin doua Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Guvernul aloca sprijin financiar de peste 157 milioane lei pentru fermieri

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar in valoare totala de peste 157 milioane lei pentru crescatorii de animale si pentru producatorii de legume si fructe, prin doua Hotarari adoptate in sedinta de astazi.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2 milioane euro).

ANAF: Sanctiuni totale de peste 1,38 milioane lei dispuse in week-end

Peste 400 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au controlat sambata si duminica 304 agenti economici din statiuni aflate in cele mai frecventate zone turistice montane de pe intreg cuprinsul tarii, asupra carora au dispus sanctiuni totale de peste 1,38 milioane lei.

Ministerul Finantelor ridica pragul de venit din OU privind restructurarea creditelor la 3.000 lei cu deducere imediata

Ordonanta de urgenta privind restructurarea creditelor lansata in iunie 2014, denumita atunci Electorata, ar putea fi modificata la propunerea Ministerului de Finante, prin lege, cu marirea plafonului pentru venituri de la 2. 200 lei brut la.

Comisiile de privatizare vor putea castiga intre 33.400 lei si 1,6 milioane lei pe proces

Comisiile de privatizare constituite pentru vanzarea companiilor unde statul este actionar unic sau majoritar vor fi remunerate la finalul procesului de privatizare, intr-o singura transa, si vor putea castiga intre 33. 455 lei si 1,6 milioane lei,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )