Libnet.ro
UNICEF

15:30

Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

România Liberă România Liberă,
Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Miami Open 2015: Serena Williams, victoria cu numarul 700 din cariera

Serena Williams, numarul 1 mondial, a obtinut, miercuri, la Miami Open, in meciul cu Sabine Lisicki, victoria cu numarul 700 din cariera. La sfarsitul turneului de categorie Premier Mandatory, oganizatorii i-au oferit un tort, pe teren, la finalul partidei, potrivit Mediafax.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit, marti dimineata, cel mai bun meci al sau din 2015 si a eliminat-o pe Flavia Pennetta in optimile de finala la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Iata mai jos ce a declarat campioana noastra.

Miami Open: Serena Williams este in semifinale. Ar putea juca impotriva Simonei Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea juca in compania Simonei Halep, daca favorita numarul 3 va trece de Sloane Stephens.

Serena Williams, in semifinale la Miami Open, unde s-ar putea intalni cu Simona Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia.

Adversara Simonei Halep la Miami Open: Simona poate deveni numarul 1

Simona Halep joaca maine dimineata, in optimile turneului Miami Open, impotriva italiencei Flavia Penetta. Cu toate ca Halep nu a batut-o niciodata pe italianca, aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa.

Rafael Nadal a fost eliminat in turul trei la Miami Open, dupa infrangerea in fata lui Fernando Verdasco

Jucatorul de tenis Rafael Nadal a fost eliminat, duminica, in turul trei la Miami Open, dupa ce a fost invins de Fernando Verdasco, scor 6-4, 2-6, 6-3, informeaza site-ul oficial al competitiei. Spaniolul,.

VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Echipati in tricourile marca inregistrata Halepeno in culoarea predominant galbene si inarmati cu steaguri tricolore, suporterii Simonei Halep reprezinta o frumoasa pata de culoare in tribunele de la Miami Open. Vedeti mai jos cateva cadre surprinse la meciul de duminica disputata impotriva Camilei Giorgi din Italia.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Meciul Halep-Giorgi, programat de la ora 18.00, in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, duminica, de la ora 18. 00, impotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )