Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit, marti dimineata, cel mai bun meci al sau din 2015 si a eliminat-o pe Flavia Pennetta in optimile de finala la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Iata mai jos ce a declarat campioana noastra. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

Simona Halep ar putea scrie istorie la Miami. Doar doua jucatoare au mai reusit asa ceva

Cu o singura infrangere in 2015 si deja trei titluri obtinute, la Shenzen, Dubai si Indian Wells, Simona Halep poate scrie o noua fila de istorie in tenisul actual.

VIDEO Simona Halep a reusit punctul zilei la Miami Open

Jucatoarea noastra Simona Halep s-a abonat parca la a-si trece in cont cele mai spectaculoase puncte in meciurile pe care le disputa.

Meciul Simona Halep - Camila Giorgi, programat astazi, de la ora 18.00, in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, astazi, de la ora 18. 00, impotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, in turul al treilea al turneului de categorie Premier.

A jucat cu pofta: Simona Halep a facut cel mai bun meci de la Miami, inca o data isi creste nivelul exact atunci cand trebuie

Poate ca frustrarile si angoasele Simonei din primele doua tururi erau cauzate de stilul de joc al adversarelor. Eliberata de stresul intalnirilor cu big hitterele Vaidisova si Giorgi, meciuri in care i-a lipsit ritmul si a trebuit sa faca o multime de ajustari tactice, Simona a parut descatusata in meciul cu Flavia Pennetta.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva ceha Nicole Vaidisova, locul 328 WTA, beneficiara unui wild card, si s-a calificat in turul al treilea al turneului din.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )