Libnet.ro
UNICEF

08:00

Michael Schumacher se intoarce acasa

Antena3 Antena3,
Michael Schumacher se intoarce acasa

Michael Schumacher va fi externat dupa noua luni de la accidentul la schi care era sa-l omoare. Medicii atrag atentia insa ca va ramane cu sechele dupa accidentul care i-a provocat leziuni cerebrale grave. in. continuă pe Antena3

Michael Schumacher A FOST EXTERNAT. Fostul pilot va fi tratat in continuare la domiciliu

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne si va fi tratat in continuare la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland, a anuntat familia septuplului campion, informeaza cotidianul LEquipe.

Michael Schumacher a fost externat si va fi tratat in continuare la domiciliu

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne si va fi tratat in continuare la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland, informeaza cotidianul LEquipe.

Michael Schumacher este, in sfarsit, acasa

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a parasit spitalele dupa noua luni de internare in Franta si Elvetia. Pentru prima oara de la ziua fatidica de 29 decembrie 2013, Schumi este din nou acasa, un moment de mare emotie.

Michael Schumacher a fost externat. Fostul pilot va fi tratat in continuare la domiciliu. A facut progrese mari

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost externat si va fi tratat in continuare la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland, a anuntat familia septuplului campion, informeaza cotidianul LEquipe.

Michael Schumacher a fost externat din spital - Va primi ingrijiri medicale la domiciliu

Michael Schumacher a parasit spitalul elvetian in care primea ingrijiri medicale din Lausanne), informeaza BBC. Conform managerului fostului campion mondial din Formula 1, Schumi va continua recuperarea acasa. La noua luni distanta dupa accidentul de schi suferit in statiunea franceza Meribel din Alpi, Schumacher va reveni in casa pe care o detine in Elvetia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )