Libnet.ro
UNICEF

15:00

Michael Schumacher se RETRAGE din Formula 1.

România Liberă România Liberă,
Michael Schumacher se RETRAGE din Formula 1.

Septuplul campion mondial Michael Shumacher a anuntat, joi, la Suzuka, unde urmeaza sa se desfasoare in acest weekend Marele Premiu al Japoniei, ca va pune capat carierei sale in Formula 1 la finalul acestui sezon, informeaza autosport. com, citat de Mediafax. Am decis sa ma retrag din Formula 1 la finalul sezonului, desi sunt inca in stare sa concurez cu cei mai buni piloti din lume. Sunt mandru de acest lucru si de aceea nu voi regreta niciodata ca am revenit in Formula 1. Pot fi bucuros de . continuă pe România Liberă

OFICIAL: Michael Schumacher se retrage din Formula 1 la finalul actualului sezon

Michael Schumacher a anuntat, in cursul zilei de joi - la Suzuka, ca se va retrage din Formula 1 la finalul actualului sezon competitional. MercedesGP, actuala sa echipa, l-a adus pe Lewis Hamilton, iar multiplul campion mondial a ales sa paraseasca Marele Circ. Am decis sa ma retrag din Formula 1 la sfarsitul sezonului, chiar daca inca sunt capabil sa concurez cu cei mai buni piloti din lume, a declarat Schumi.

Michael Schumacher a anuntat ca se retrage din Formula 1

Michael Schumacher a anuntat ca se retrage din activitate, dupa ce echipa Mercedes a comunicat ca Lewis Hamilton ii va lua locul incepand din sezonul urmator, informeaza Reuters. in loc sa-si caute o noua ech.

Michael Schumacher se RETRAGE din nou din Formula 1.

Septuplul campion mondial Michael Shumacher a anuntat, joi, la Suzuka, unde urmeaza sa se desfasoare in acest weekend Marele Premiu al Japoniei, ca va pune capat carierei sale in Formula 1 la finalul acestui sezon, informeaza autosport. com, citat de Mediafax. Am decis sa ma retrag din Formula 1 la finalul sezonului, desi sunt inca in stare sa concurez cu cei mai buni piloti din lume. Sunt mandru de acest lucru si de aceea nu voi regreta niciodata ca am revenit in Formula 1. Pot fi bucuros de .

Sauber i-a deschis usa lui Michael Schumacher

Echipa Sauber poate fi urmatoarea destinatie a septuplului campion mondial Michael Schumacher, dupa ce veteranul german a fost inlocuit la Mercedes AMG de britanicul Lewis Hamilton.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )