Libnet.ro
UNICEF

16:30

Microsoft: Cei care folosesc Windows piratat vor putea face update la noul Windows 10 gratuit

Antena3 Antena3,
Microsoft: Cei care folosesc Windows piratat vor putea face update la noul Windows 10 gratuit

Microsoft a anuntat ca va oferi gratuit noul update la Windows 10 chiar si celor care folosesc copii pitaratete ale sitemului de operare. Directorul sistemului de operare, Terry Myerson explicat pentru Reuters ca. continuă pe Antena3

Traian Basescu, dupa iesirea publica a premierului: Reamintesc: nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti

Fostul presedinte Traian Basescu a amintit, pe pagina de Facebook, o declaratia facut in 2014 la B1Tv conform careia nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Nu va suparati ca va.

VIDEO: Update-ul de Windows 10 va fi GRATUIT chiar si pentru cei ce folosesc sisteme piratate

Este oficial! Microsoft a decis sa lupte cu pirateria intr-un mod ingenios. Va oferi GRATUIT update-ul pentru Windows 10 si celor care folosesc pe desktop-uri, laptop-uri sau ultrabook-uri variante piratate de Windows 7, 8 sau 8. Informatia este disponibila chiar pe un site partener al companiei windowscentral. com.

Creditele in franci vor putea fi incheiate in prezenta unor observatori de la Protectia Consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor va participa ca observator la negocierile colective pe care clientii cu credite in franci elvetieni vor sa le demareze impreuna cu bancile, in.

Transalpina, preluata de CNADNR. Soferii vor putea circula pe cea mai inalta sosea din tara fara teama ca vor fi amendati

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a preluat in administrare soseaua Transalpina, cea mai inalta din tara, dupa ce a castigat procesul cu firma Romstrade, care s-a ocupat de modernizarea drumului.

Legea finantarii partidelor politice si campaniilor electorale, adoptata. Partidele vor putea lua imprumuturi de la persoane fizice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind finantarea partidelor politice, care stabileste ca finantarea campaniei electorale sa va face de la bugetul de stat si permite partidelor sa contracteze imprumuturi in bani de la persoanele fizice si juridice, informeaza Mediafax.

Ponta face curatenie in PSD: Cei care au calitatea de inculpat nu vor mai ocupa functii numite in guvern sau parlament (VIDEO)

Premierul incepe curatenia de primavara in propiul partid. Victor Ponta a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va cere la Conisliul National al PSD, care va avea.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )