Libnet.ro
UNICEF

07:00

Microsoft iti transforma telefonul in calculator complet: Cum face asta cu Windows 10

Adevărul Adevărul,
Microsoft iti transforma telefonul in calculator complet: Cum face asta cu Windows 10

Prin Continuum pe Windows 10, un smartphone castiga abilitatea de a se transforma rapid intr-un mic desktop, daca aveti nevoie. continuă pe Adevărul

Cum iti transforma Microsoft telefonul in computer: Solutia din Windows 10 e Continuum

O noua unealta software foarte creativa introdusa de Microsoft la Build 2015 poarta numele de Continuum si-ti transforma smartphone-ul cu Windows 10 in PC. Windows 10 se anunta a fi un pas din ce in ce mai important in istoria sistemelor de operare iesit din Redmond. Microsoft nu doar ca isi pune mari sperante in [] Cum iti transforma Microsoft telefonul in computer: Solutia din Windows 10 e Continuum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

O noua campanie pe IndieGoGo vrea sa va aduca un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui sa-l jucati cand sunteti singuri acasa. Night Terror ar putea fi cel mai infricosator joc care a aparut vreodata pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companiide finantare sociala pe cunoscuta platforma [] Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )