Libnet.ro
UNICEF

08:00

Microsoft neaga zvonurile: Xbox One S nu este mai rapid decat Xbox One

Playtech Playtech,
Microsoft neaga zvonurile: Xbox One S nu este mai rapid decat Xbox One

Anuntat cu surle si trambite in cadrul conferintei Microsoft de la E3 2016, iminentul Xbox One S se pare ca nu este mai rapid decat versiunea precedenta a consolei. in timp ce Sony ne asalta cu o serie de trailere pentru jocurile la care ne putem astepta in anul ce urmeaza, cei de la Microsoft []. continuă pe Playtech

Xbox One S anuntat oficial: la fel de ieftin, dar mult mai bun

Spre surprinderea nimanui, Microsoft a anuntat Xbox One S la E3. Aceasta lansare confirma zvonurile din ultimele saptamani, iar consola merita toata atentia. De ceva timp am inceput sa discutam de Xbox One S, iar acum, existenta acestei versiuni imbunatatite de Xbox One a fost confirmata oficial de catre Microsoft. Xbox One S este cu [].

Xbox One S este aproape gata: mai subtire, mai sprinten si cu semnal 4K

Se dezbate de mult lansarea de noi console de la Microsoft si Sony, dar abia acum vedem prima imagine cu Xbox One S, care are toate sansele sa fie adevarata. Cei care au facut o investitie mai mult sau mai putin semnificativa intr-un televizor cu 4K si suport pentru semnal HDR au un motiv in [].

Fa-ti upgrade la un laptop de gaming mai rapid si fii de neinvins

Conservatorii sustin ca ai nevoie de un desktop PC pentru a fi gamer adevarat, mai ales daca esti fan al graficii impinsa dincolo de capacitatile unui telefon mobil sau ale unei simple console. in aceasta privinta, desktopul de gaming este inca rege, mai ales atunci cand vine vorba de componentele si de puterea necesare pentru [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )