Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihai Busuioc a demisionat din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Busuioc a demisionat din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Mihai Busuioc a demisionat, ieri, din functiile de membru al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare al OMV Petrom SNP), potrivit unui raport al emitentului trimis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea OMV Petrom Wind de catre compania olandeza Transeastern Power

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Transeastern Power B. , Olanda preia OMV Petrom Wind Power SRL, Romania, se arata intr-un comunicat de presa. OMV Petrom Wind Power SRL este una din subsidiarele grupului OMV Petrom, activand in domeniul productiei de energie electrica din surse regenerabile. OMV Petrom Wind Power SRL are ca principal obiect de activitate productia de energie electrica.

OMV Petrom neaga acuzatiile legate de manipularea preturilor la energie

OMV Petrom a respins miercuri alegatiile de manipulare a pietei si vulnerabilizare a sistemului energetic national, dupa ce deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii, a anuntat ca reprezentantii Petrom vor fi chemati la audieri in cadrul comisiei de ancheta pentru activitatea ANRE.

OMV Petrom si Ford Romania au semnat un parteneriat strategic

OMV Petrom, producatorul de titei si gaze din sud-estul Europei, si Ford Romania, filiala grupului american Ford Motor Company, au anuntat astazi semnarea unui memorandum de intelegere pentru dezvoltarea unui parteneriat strategic, care vizeaza, printre altele, alimentarea cu carburanti Petrom a noilor autoturisme Ford EcoSport produse la Craiova.

OMV Petrom dezminte ca a manipulat preturile la energie: compania a inregistrat pierderi ca urmare a cresterii preturilor la electricitate

OMV Petrom respinge alegatiile de manipulare a pietei si vulnerabilizare a sistemului energetic national, dupa ce Iulian Iancu PSD), a spus ca reprezentantii companiei vor fi audiati intr-o comisie de ancheta, pentru a da lamuriri cu privire la manipularea pietei si cresterea artificiala a pretului.

OMV Petrom dezminte afirmatiile referitoare la manipularea preturilor la energie

OMV Petrom simbol bursier SNP) respinge alegatiile de manipulare a pietei si vulnerabilizare a sistemului energetic national, astfel cum acestea au fost reflectate recent in spatiul public, precizand ca aceste alegatii sunt de natura sa afecteze reputatia companiei si implicit derularea activitatilor comerciale, potrivit unui comunicat al SNP trimis Redactiei.

Iulian Iancu: Reprezentantii OMV Petrom vor fi audiati in privinta cresterii artificiale a pretului energiei si a manipularii pietei

Iulian Iancu PSD), presedintele Comisiei pentru industrii si servicii, sustine ca in comisia parlamentara de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) vor fi audiati reprezentanti ai companiei OMV Petrom, pentru a da lamuriri cu privire la manipularea pietei si cresterea artificiala a pretului.

Iancu: Reprezentantii OMV Petrom vor fi audiati in legatura cu manipularea pietei de energie si cresterea artificiala a pretului

Reprezentantii OMV Petrom vor fi chemati la audieri in cadrul comisiei de ancheta pentru activitatea ANRE, pentru a oferi informatii legate de manipularea pietei de energie si de cresterea artificiala a.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea OMV Petrom Wind de catre Transeastern Power

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Transeastern Power, Olanda, preia OMV Petrom Wind Power, Romania, potrivit unui comunicat de presa remis pe site-ul institutiei.

Iulian Iancu, reactie la acuzatiile lui Razvan Nicolescu: Reprezentantii OMV Petrom vor fi audiati despre manipularea pietei de energie

Presedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, reactioneaza in urma acuzatiilor ca ar fi facut o serie de propuneri de modificari legislative care ar avantaja.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )