Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mihai Necolaiciuc a fost eliberat din penitenciar

Antena3 Antena3,
Mihai Necolaiciuc a fost eliberat din penitenciar

Mihai Necolaiciuc, supranumit groparul CFR, a fost eliberat din penitenciar. Fostul sef al CFR a executat o treime din cei 4 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii i-au scazut din pedeapsa si perioada. continuă pe Antena3

Fostul sef al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost ELIBERAT conditionat

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, vineri, eliberarea conditionata a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc.

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare. Decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis vineri eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, care avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost acuzat de deturnare de fonduri, informeaza Agerpres. Decizia este definitiva, iar Mihai Necolaiciuc va fi eliberat in aceasta seara din Penitenciarul Rahova.

Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, care avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost acuzat de deturnare de fonduri.

Fostul sef al CFR, Mihai Necolaiciuc, va fi ELIBERAT conditionat

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, vineri, eliberarea conditionata a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc.

Decizie definitiva: Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis vineri eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, informeaza Agerpres. Necolaiciuc avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un.

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din inchisoare, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc de inlocuire a arestului cu eliberare conditionata, informeaza B1 TV. Avocatii lui Necolaiciuc au explicat ca acesta.

Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat, dupa ce a executat noua luni pentru fraudarea CFR

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv eliberarea conditionata a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, dupa ce a executat noua luni din pedeapsa de patru ani si sase luni primita in dosarul privind o frauda de 2,7 milioane de euro.

Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat, dupa ce a executat noua luni pentru fraudarea CFR

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, vineri, eliberarea conditionata a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, dupa ce a executat noua luni din pedeapsa de patru ani si sase luni primita in dosarul privind o frauda de 2,7 milioane de euro.

Gabi Tamas a fost exclus din lotul Stelei de Mirel Radoi

Gabriel Tamas, fundasul de 31 de ani al Stelei, nu s-a prezentat la antrenamentul din aceasta dimineata al Stelei, astfel ca el a fost exclus din lotul pentru meciul cu Pandurii, anunta dolcesport. ro. Dupa.

Bihor: 12 elevi care au fost eliminati din Bacalaureat si-au obtinut diplomele in instanta

12 elevi din judetul Bihor care au fost eliminati din examenul de Bacalaureat, au actionat in instanta Inspectoratul Scolar si si-au obtinut diplomele. Parintii au dat in judecata Inspectoratul Scolar, motivand ca, copii lor au fost victimele unui abuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )