Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: imi doresc sa fiu candidatul dreptei

Adevărul Adevărul,
Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: imi doresc sa fiu candidatul dreptei

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la presedintie, vorbeste la Adevarul Live despre temele fierbinti ale ultimelor zile. Liderul Forta Civica sta fata in fata cu jurnalistul Adevarul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: imi doresc sa fiu candidatul dreptei. Nu am inteles de ce a aparut PMP

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la Presedintie, a vorbit, la Adevarul Live, despre profilul candidatului la Presedintie, despre sansele ca partidele de dreapta sa ajunga la o intelegere privind candidatul comun, dar si despre independenta Justitiei, ca tema principala de campanie.

Mihai Razvan Ungureanu vine la Adevarul Live de la ora 15.30

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la presedintie, vorbeste la Adevarul Live despre temele fierbinti ale ultimelor zile. Liderul Forta Civica va sta fata in fata cu jurnalistul Adevarul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 15.30: Presedintele TSD, Mihai Sturzu, despre pregatirile pentru campania prezidentiala

Liderul Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, va discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 15. 30, despre actiunile TSD in perspectiva campaniei prezidentiale din toamna, dar si despre directiile de actiune ale PSD in perioada urmatoare.

Adevarul Live, Mihai Sturzu, presedinte TSD:in septembrie vom anunta candidatura lui Victor Ponta

Liderul Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, va discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre actiunile TSD in perspectiva campaniei prezidentiale din toamna, dar si despre directiile de actiune ale PSD in perioada urmatoare.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la chimie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11:00

Subiectele de la proba la chimie de la Bacalaureat 2014 vor fi rezolvate vineri, in direct, la Adevarul Live, de la ora 11.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la biologie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11:00

Vineri, profesoara Nicoleta Oprea de la Scoala Postliceala Carol Davila din Bucuresti va rezolva in direct de la ora 11:00, la Adevarul Live, subiectele de la proba de biologie de la Bacalaureat.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la geografie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11:00

Vineri, profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti va rezolva in direct de la ora 11:00, la Adevarul Live, subiectele de la proba de geografie de la Bacalaureat.

BAC 2014 Rezolvarea subiectelor la geografie de la Bacalaureat, la Adevarul Live de la 11.00

Subiectele de la proba la biologie de la Bacalaureat 2014 vor fi rezolvate vineri, in direct, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?.

Adevarul Live: De ce nu se hotarasc prezidentiabilii?

Cu patru luni inainte de alegerile prezidentiale, partidele politice nu au candidati confirmati oficial pentru presedintia Romaniei. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul si Liviu Iolu, jurnalist, au discutat, la Adevarul Live, despre motivele pentru care se amina candidaturile oficiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )