Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Razvan Ungureanu: Candidatura lui Becali este un troc politic. in locul lui Antonescu, mi-ar fi rusine sa ma uit la portretele Bratienilor

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu: Candidatura lui Becali este un troc politic. in locul lui Antonescu, mi-ar fi rusine sa ma uit la portretele Bratienilor

Presedintele Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu considera candidatura lui Gigi Becali la parlamentare un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a carui fantezie politica nu are margini, afirmand ca in. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu: Premierul si ministrul Finantelor trebuie sa fie audiati in Parlament pe tema bugetului

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca este necesara, de urgenta, audierea in Parlament, in comisii si in plen, a premierului si a ministrului Finantelor, pentru ca acestia sa dea detalii despre starea bugetului tarii. Mihai Razvan Ungureanu l-a criticat pe Victor Ponta pentru afirmatia privind resursele bugetare si a apreciat ca spusele prim-ministrului reprezinta o enorma proba de incompetenta si amatorism pe seama intregii tari.

REVISTA PRESEI Mihai Razvan Ungureanu: PNL ori se MACINA, ori SCHIMBA TABARA.

Mihai Razvan Ungureanu, lider Forta Civica: PNL ori se macina, ori schimba tabara, titreaza Adevarul in editia de luni: Presedintele celei mai noi formatiuni politice sustine, in interviul acordat ziarului Adevarul, ca ii asteapta la masa dialogului pe toti membrii PNL nemultumiti de actuala conducere a partidului. Fost diplomat, fost sef de serviciu secret, fost prim-ministru. Sunt cele trei functii care si-au lasat amprenta asupra lui MRU 44 de ani), asa cum il cunoaste toata lumea.

RCC: Mihai Razvan Ungureanu - doar 5% corect

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei cateva documente care constata gaurile facute de oameni importanti in Romania, dar impotriva carora nu s-au luat nici.

Fenechiu: Cat timp Dan Diaconescu candideaza, Becali este un candidat redutabil pentru liberali.

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni dimineata, ca europarlamentarul George Becali este o componenta necesara pentru liberali cat timp Dan Diaconescu candideaza la parlamentare, precizand ca finantatorul Stelei beneficiaza de sustinerea unei anumite paturi a romanilor, informeaza Mediafax. Atat timp cat candideaza Dan Diaconescu pentru Parlamentul Romaniei, cred ca Gigi Becali este un competitor redutabil si cred ca reprezinta o anumita patura a romanilor, a spus .

Mircea Diaconu propune ca Becali sa o contracandideze pe Udrea

Mircea Diaconu, vicepresedintele PNL, a propus, in sedinta BPC a PNL, ca lui George Becali sa i se aloce un colegiu in care sa candideze la Neamt sau la Arad, impotriva Elenei Udrea sau a lui Mihai Razvan Ungureanu.

Ungureanu: Premierul si ministrul de Finante trebuie sa fie audiati in Parlament pe tema ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca este necesara, de urgenta, audierea in Parlament, in comisii si in plen, a premierului si ministrului de Finante, pentru ca acestia sa dea detalii despre starea bugetului tarii. Mihai Razvan Ungureanu l-a criticat pe Victor Ponta pentru afirmatia privind resursele bugetare si a apreciat ca spusele prim-ministrului reprezinta o enorma proba de incompetenta si amatorism pe seama intregii tari. Asemenea .

Mihai Razvan Ungureanu: Premierul si ministrul de Finante trebuie sa fie audiati in Parlament pe tema bugetului

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, ca este necesara, de urgenta, audierea in Parlament, in comisii si in plen, a premierului si ministrului de Finante, pentru ca acestia sa dea detalii despre starea bugetului tarii.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea PNL: Liderii USL si-au dat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza, ironic, candidatura la parlamentare a finantatorului echipei Steaua, Gigi Becali, din partea PNL. Intr-un fel, da, e corect si sincer. USL se bate cu Dan Diaconescu. Le-a luat ceva vreme pana sa isi dea seama care e adevaratul adversar. Probabil ca liderii USL si-au dat seama ca sunt prea slabi pentru DD si si-au adus intariri, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Reactia lui Sebastian Lazaroiu vine dupa ce .

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a lasat sa se inteleaga intr-un interviu difuzat duminica de Pro Tv faptul ca nu ar fi impotriva ca Gigi Becali sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Radu Banciu: Ce-a mai ramas din politica daca Gigi Becali este invitat pe usa din fata sa intre in ea

Radu Banciu a comentat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, acordul politic pe care PNL il va semna cu PNG, partidul condus de Gigi Becali. Ce-a mai ramas din politica asta daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )