Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

B1 B1,
 Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta. continuă pe B1

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

Mihai Razvan Ungureanu, in turneu european, pentru a se intalni cu lideri ai partidelor de ...

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, se va afla, in 11 si 12 septembrie, la Roma, unde va avea intrevederi cu reprezentanti ai partidelor de dreapta, el incepand un turneu european, pentru dezvoltarea legaturilor partidului cu dreapta europeana, parte a demersului de aderare la PPE, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta Ungureanu, ales presedinte al .

Mihai-Razvan Ungureanu a discutat la Vatican despre romanii din Italia

Fostul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit astazi la Vatican cu cardinalul Giovanni Battista Re, Prefect Emeritus al Congregatiei de Episcopi, si au discutat despre situatia romanilor stabiliti in Italia si ultimele evolutii din politica si economia romaneasca, conform unui comunicat de presa.

Mihai-Razvan Ungureanu se intalneste la Roma cu liderii partidului Il Popolo della Libert and 224;

Mihai-Razvan Ungureanu, noul presedinte al Fortei Civice, incepe astazi un turneu european cu scopul de a dezvolta legaturile partidului sau cu dreapta europeana, ca parte integranta a demersului de aderare a formatiunii pe care acesta o conduce la Partidul Popular European, relateaza sursele de presa.

Mihai Razvan Ungureanu porneste intr-un turneu prin capitalele europene

Presedintele Prtidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu a plecat astazi intr-un turneu european, prima oprire fiind la Roma uznde se intalneste cu liderii partidului Il Popolo della Libert and 224; si va fi primit la Vatican, potrivit unui comunicat de presa.

Mihai Razvan Ungureanu pleaca in turneu in Roma pentru intrevederi cu liderii partidelor de dreapta

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, se va deplasa, marti, pentru doua zile, la Roma, unde va avea intrevederi cu reprezentanti ai partidelor de dreapta. Fostul premier al Romaniei incepe un.

Mihai-Razvan Ungureanu incepe un turneu european; presedintele Fortei Civice se intalneste la Roma cu liderii partidului Il Popolo della Libert si va fi primit la Vatican

Mihai-Razvan Ungureanu, noul presedinte al Fortei Civice, incepe marti un turneu european cu scopul de a dezvolta legaturile partidului sau cu dreapta europeana, ca parte integranta a demersului de aderare a formatiunii pe care acesta o conduce la Partidul Popular European, se arata intr-un comunicat.

Politic Show: Scoala Tinerilor Democrati s-a deschis cu mai mult critici la adresa guvernarii; PC si UNPR, castigatoare sigure la alegerile parlamentare; Mihai Stanisoara: Ponta si Antonescu sunt de nivelul diviziei judetene, o dezamagire pentru romani

Ion Cristoiu, despre reorganizare administrativa: Paralele trebuie sa mearga la baronii locali. Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat in emisiunea. Dan Diaconescu si Sebastian Ghita, impreuna la alegeri? Dupa ce unele zvonuri au acreditat in ultima perioada ideea ca patronul RTV si al grupului.

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )