Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

B1 B1,
Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

Mihai Tudose a avut, vienri, o prima reactie, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ca urmeaza sa paraseasca PSD pentru a intra in partidul lui Victor Ponta. Nu am avut purtator de cuvant cand am. continuă pe B1

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de.

Mihai Tudose il contrazice din nou pe Liviu Dragnea: Viorica.... Va casatoriti in fiecare zi?

Mihai Tudose nu vrea miting pentru sustinerea premierului Viorica Dancila. Cu riscul de a-l supara pe seful sau de partod, Liviu Dragnea, Tudose explica de ce nu e nevoie de asa ceva printr-o comparatie usor ir.

Tensiuni in coalitie. Vosganian (ALDE): Pe viitor sa ne abtinem de la orice revolutie fiscala / Ce spune despre temerile din PSD

Coalitia de guvernare ar trebui sa se abtina pe viitor de la orice revolutie fiscala, pentru ca legislatia este suficienta, a declarat vicepresedintele ALDE, Varijan Vosganian. De altfel, acesta a criticat in.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

Reactia fostului premier Mihai Tudose, in scandalul PSD: Veti afla de la mine direct

Mentionat in campania dezertarilor din PSD, fostul premier Mihai Tudose a avut o prima reactie. Nu am avut purtatator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum. Atunci cand voi avea ceva de.

Gabriela Podasca, dupa plecarea din PSD: Observ cum obedientii de serviciu ai liderului suprem au avut reactii violente, unele chiar penibile

Deputatul Gabriela Podasca, recent plecata din PSD in partidul lui Victor Ponta, i-a criticat intr-un mesaj pe fostii colegi sai colegi pentru reactiile violente pe care le-au avut fata de schimbarea formatiunii de cinci fosti PSD-isti.

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

Mihai Tudose, intrebat daca se impune un miting pentru sustinerea lui Dancila: Nu! Suntem la guvernare. Te-ai casatorit o data, stai acolo

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marti, la Parlament, ca nu este de acord cu organizarea unui miting de sustinere a Vioricai Dancila, el afirmind ca e ca in casnicie. Adica, te-ai casatorit o data, stai acolo.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Acesti tradatori sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a impiedica indeplinirea programului de guvernare

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de onoare si de respect atat fata de cei care au votat PSD, cat si fata de colegi si ii numeste tradatori care vor sa impiedice cu orice pret indeplinirea programului de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )