Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru ca l-ar fi amenintat pe presedintele Camerei de Comert

Antena3 Antena3,
Mihail Vlasov, urmarit penal pentru ca l-ar fi amenintat pe presedintele Camerei de Comert

Mihail Vlasov este urmarit penal in dosarul in care este cercetata si fiica sa Vanda Vlasov, fiind acuzat de santaj, dupa ce l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a. continuă pe Antena3

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru ca l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al CCIR

Mihail Vlasov este urmarit penal in dosarul in care este cercetata si fiica sa Vanda Vlasov, fiind acuzat de santaj, dupa ce l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, spunandu-i ca nu este bine ce.

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru santaj, intr-un nou dosar

Mihail Vlasov este urmarit penal intr-un santaj, intr-un nou dosar, potrivit unui comunicat alDirectiei Nationale Anticoruptie DNA). Astfel, procurorii din cadrul DNA au dispus efectuarea urmaririi penale.

Vanda Vlasov, urmarita penal pentru fals in acte

Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, este urmarita penal pentru fals in acte, relateaza B1 TV. Aceasta s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri. Vanda Vlasov a declarat,.

Vanda Vlasov, urmarita penal pentru instigare la fals intelectual

Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, si fost prim-vicepresedinte al Curtii de Arbitraj Comercial International, este urmarita penal pentru instigare la fals intelectual, relateaza B1 TV. Aceasta s-a prezentat,.

Vanda Vlasov, urmarita penal pentru fals

Procurorii au inceput urmarirea penala a fostului prim-vicepresedinte al Curtii de Arbitraj Comercial, Vanda Vlasov, anunta surse judiciare citate de B1TV.

UPDATE Mihail Vlasov acuzat si de santaj. Infractiunea, comisa in timp ce acesta era in arest: N-as vrea sa sufere si copiii altuia

Fostul sef al Camerei de Comet si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj. Acesta ar fi comis infractiunea pe 5 mai, cand se afla in arest la domiciliu. Procurorii pot cere oricand arestarea preventiva a lui Vlasov.

Nou dosar penal pentru Mihail Vlasov. Fostul presedinte al Camerei de Comert este cercetat pentru santaj

Mihail Vlasov este cercetat de procurori intr-un nou dosar penal pentru infractiunea de santaj.

Mihail Vlasov este audiat, joi, la DNA

Fostul presedinte al CCIR, Mihail Vlasov, s-a prezentat joi la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care fiica sa Vanda Vlasov a fost pusa sub invinuire, pentru pentru instigare la fals intelectual.

Mihail Vlasov este audiat in dosarul fiicei sale Vanda

Mihail Vlasov este audiat, joi, la sediul DNA, in dosarul in care este cercetata fiica sa, Vanda Vlasov, relateaza B1 TV. Vlasov a ajuns la din nou in fata procurorilor anticoruptie. Fostul presedinte al Camerei.

Mihail Vlasov, trimis in urmarire penala pentru santaj

Procurorii DNA au dispus, astazi, efectuarea urmaririi penale fata de Mihail Vlasov, fost pre and sedinte al Camerei de Comer and t and si Industrie a Romaniei, pentru infrac and tiunea de and santaj, in acelasi dosar in care ieri a fost acuzata fiica domniei sale si alte doua persoane, informeaza un comunicat al DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )