Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mihnea Motoc va discuta, la Summitul NATO, despre gestionarea crizelor

România Liberă România Liberă,
Mihnea Motoc va discuta, la Summitul NATO, despre gestionarea crizelor

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, va face parte din delegatia Romaniei la Summitul NATO de la Varsovia, unde va participa la o serie de evenimente in cadrul carora se va discuta despre modalitatile de implementare a deciziilor Aliantei destinate consolidarii apararii colective si despre eforturile internationale de gestionare a crizelor, se arata intr-un comunicat al MApN, remis joi AGERPRES. continuă pe România Liberă

Adevarul Live. Bogdan Aurescu, consilier prezidential, despre obiectivele Romaniei la summitul NATO

Bogdan Aurescu, consilier prezidential pentru politica externa, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ce isi propune Romania sa obtina de la summitul NATO, gazduit de Varsovia, la finalul acestei saptamani.

incepe summitul NATO de la Varsovia. Pe agenda: scutul antiracheta, trupe la Marea Neaga si relatia cu Rusia

18 presedinti, 21 de sefi de guvern, 41 de ministri de Externe si 39 de ministri ai Apararii participa, vineri si sambata, la summitul NATO de la Varsovia, prezentat de autoritatile poloneze drept cel mai mare din istoria Aliantei Nord-Atlantice.

Varsovia se transforma intr-o fortareata, cu trei zile inainte de summitul NATO

Cu trei zile inainte de summitul NATO si sosirea principalilor lideri occidentali, centrul Varsoviei a inceput, marti, sa se transforme intr-o fortareata, cu masuri de securitate sporita.

Tara noastra va obtine la Summitul NATO de la Varsovia dezvoltarea planului de contingenta

Tara noastra va obtine la Summitul NATO, care se va desfasura vineri si sambata la Varsovia, dezvoltarea planului de contingenta, au precizat, ieri, surse aliate, citate de Agerpres.

Summitul NATO de la Varsovia. Cinci mituri ale propagandei ruse despre Alianta Nord-Atlantica

NATO si Rusia reprezinta cele doua mari puteri ale lumii care se confrunta in estul Europei, pe ramasitele Cortinei de Fier. insa, in ultimii ani Moscova a exploatat varii metode de propaganda, pentru a transmite lumii propria imagine despre ambitiile aliantei militare occidentale, pe care o acuza de tendinte imperialiste. Alianta prezinta pe cinci cele cinci cele mai exploatate mituri ale propagandei ruse in legatura cu NATO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )