Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adevarul Live. Bogdan Aurescu, consilier prezidential, despre obiectivele Romaniei la summitul NATO

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Bogdan Aurescu, consilier prezidential, despre obiectivele Romaniei la summitul NATO

Bogdan Aurescu, consilier prezidential pentru politica externa, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ce isi propune Romania sa obtina de la summitul NATO, gazduit de Varsovia, la finalul acestei saptamani. continuă pe Adevărul

INTERVIU Bogdan Aurescu, consilier prezidential pe politica externa: SUA sustin ferm flota comuna la Marea Neagra

Intr-un interviu pentru Adevarul, consilierul prezidential Bogdan Aurescu vorbeste despre obiectivele Romaniei pentru summitul NATO, programat in weekend, la Varsovia.

INTERVIU Bogdan Aurescu, consilier prezidential: SUA sustin ferm flota comuna la Marea Neagra. Proiectul se va regasi in concluziile summitului NATO

Intr-un interviu pentru Adevarul, consilierul prezidential Bogdan Aurescu vorbeste despre obiectivele Romaniei pentru summitul NATO, programat in weekend, la Varsovia.

INTERVIU. Bogdan Aurescu, consilier prezidential pe politica externa: SUA sustin ferm flota comuna la Marea Neagra

Intr-un interviu pentru Adevarul, consilierul prezidential Bogdan Aurescu vorbeste despre obiectivele Romaniei pentru summitul NATO, programat in weekend, la Varsovia.

Adevarul Live. Ioana Constantin, urmasa lui Monica Macovei: Fuziune cu partidul lui Nicusor Dna nu este o varianta. Vrem sa ne pastram identitatea

Ioana Constantin, noul presedinte al partidului M10, va vorbi, la Adevarul Live, despre viitorul partidului dupa retragerea Monicai Macovei, despre o alianta cu partidul lui Nicusor Dan - Uniunea Salvati Romania- pentru alegerile parlamentare, dar si despre nevoia de oameni tineri in politica.

VIDEO Bacalaureat 2016. Subiectele de la Matematica, rezolvate la Adevarul Live: Unele subiecte de la Stiintele Naturii au fost mai grele decat cele de la Mate-Info

Profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, a venit miercuri la Adevarul Live unde a explicat modul in care trebuiau rezolvate subiectele de la Matematica in baza baremului oficial.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Istorie, la 13.00, la Adevarul Live

Subietele de la Istorie vor fi rezolvate in direct de catre profesoara Mihaela Petreanu, de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, la Adevarul Live, de la ora 13.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la probele de Matematica si Istorie, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live. Mai exact, miercuri subiectele la Matematica vor rezolvate la ora 12. 00 fara barem, iar de la 16. 00 insotite de barem. De la ora 13. 00, un profesor de specialitate va rezolva subiectele de la proba de istorie.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Limba si literatura romana, la ora 13.00, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live in perioada 4-8 iulie. Profesoara Ruxandra Achim, de la Colegiul I. Caragiale, va rezolva subiectele probei de Limba si literatura romana luni, 4 iulie, de la ora 13.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Matematica, la 12.00, la Adevarul Live

Profesoara Denisa Tanasescu de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, va rezolva in direct, de la ora 12. 00, subiectele care au ridicat cele mai mari dificultati elevilor la proba de Matematica, din cadrul probei obligatorii de la Bacalaureat. Tot miercuri, profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, va explica modul in care trebuiau rezolvate subiectele de la Matematica in baza baremului oficial.

VIDEO Marius Lazar, la Adevarul Live: Situatia in regiunea Orientului Mijlociu depinde foarte mult de interesele internationale

Intr-un moment de cumpana pentru regiunea Orientului Mijlociu, analistul de politica externa Marius Lazar, specialist in geopolitica spatiului islamic, explica de ce evenimentele recente sunt doar inceputul unui sir lung de tragedii pentru regiune si nu numai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )