Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Matematica, la 12.00, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Matematica, la 12.00, la Adevarul Live

Profesoara Denisa Tanasescu de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, va rezolva in direct, de la ora 12. 00, subiectele care au ridicat cele mai mari dificultati elevilor la proba de Matematica, din cadrul probei obligatorii de la Bacalaureat. Tot miercuri, profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, va explica modul in care trebuiau rezolvate subiectele de la Matematica in baza baremului oficial. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Istorie, la 13.00, la Adevarul Live

Subietele de la Istorie vor fi rezolvate in direct de catre profesoara Mihaela Petreanu, de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, la Adevarul Live, de la ora 13.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la probele de Matematica si Istorie, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live. Mai exact, miercuri subiectele la Matematica vor rezolvate la ora 12. 00 fara barem, iar de la 16. 00 insotite de barem. De la ora 13. 00, un profesor de specialitate va rezolva subiectele de la proba de istorie.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Limba si literatura romana, la ora 13.00, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live in perioada 4-8 iulie. Profesoara Ruxandra Achim, de la Colegiul I. Caragiale, va rezolva subiectele probei de Limba si literatura romana luni, 4 iulie, de la ora 13.

FOTO. BACALAUREAT 2016. Subiecte la MATEMATICA si ISTORIE

Elevii de clasa a XII-a au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului: Istorie uman) si Matematica real).

Bacalaureat 2016. Subiecte echilibrate la Matematica si Istorie

Subiectele probei obligatorii din cadrul examenului de Bacalureat nu ar trebui sa puna probleme nici la Matematica, nici la Istorie. Astfel, profesorii de Matematica sustin ca exercitiile permit obtinerea unei note de 7 sau 8 si ca nu au existat ambiguitati. in ceea ce priveste Istoria, evolutia Romaniei postbelice prin prisma Constitutiilor ar fi putut reprezenta o surpriza.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiectele la matematica, proba obligatorie a profilului Real

Elevii de clasa a XII-a au sustinut miercuri o noua proba din cadrul examenului de bacalaureat. Iata SUBIECTELE LA MATEMATICA: Foto: libertatea. ro BACALAUREAT 2016. Ultimul.

Bacalaureat 2016. Subiectele la matematica, un fel de mura-n gura. Ne puteam da seama ca gresim, daca nu ajungeam la rezultatul cerut

Bacalaureat 2016. Multi elevi care au iesit de la proba la matematica spun ca subiectele au fost mai usoare decat s-ar fi asteptat.

Bacalaureat 2016. Au rezolvat subiectele la matematica intr-o singura ora

Bacalaureat 2016: Subiectele de la matematica, profil real, au fost foarte simple pentru elevii care s-au pregatit si au absolvit liceele de prestigiu din judetul Gorj.

Bacalaureat 2016 Arges. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

Bacalaureat 2016 Constanta. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )