Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bacalaureat 2016. Subiecte echilibrate la Matematica si Istorie

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Subiecte echilibrate la Matematica si Istorie

Subiectele probei obligatorii din cadrul examenului de Bacalureat nu ar trebui sa puna probleme nici la Matematica, nici la Istorie. Astfel, profesorii de Matematica sustin ca exercitiile permit obtinerea unei note de 7 sau 8 si ca nu au existat ambiguitati. in ceea ce priveste Istoria, evolutia Romaniei postbelice prin prisma Constitutiilor ar fi putut reprezenta o surpriza. continuă pe Adevărul

FOTO. BACALAUREAT 2016. Subiecte la MATEMATICA si ISTORIE

Elevii de clasa a XII-a au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului: Istorie uman) si Matematica real).

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Matematica, la 12.00, la Adevarul Live

Profesoara Denisa Tanasescu de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, va rezolva in direct, de la ora 12. 00, subiectele care au ridicat cele mai mari dificultati elevilor la proba de Matematica, din cadrul probei obligatorii de la Bacalaureat. Tot miercuri, profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, va explica modul in care trebuiau rezolvate subiectele de la Matematica in baza baremului oficial.

BACALAUREAT 2016. Proba obligatorie la uman: Subiectele la ISTORIE

Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie la istorie.

Bacalaureat 2016 Mehedinti. Elev: Am tratat toate subiectele, fiindca ce om mai esti sub soare daca nu cunosti istoria tarii

Elevii Colegiului National Traian din Drobeta Turnu Severin au sustinut miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa din examenul de bacalaureat 2016. Majoritatea au iesit cu zambetul pe buze si cu speranta ca vor obtine o nota buna.

Bacalaureat 2016. Absolventii salajeni au rasuflat usurati: Subiectele au fost abordabile

Bacalaureat 2016. Daca dupa examenul scris la Limba si literatura romana, candidatii salajeni au avut pareri impartite vizavi de gradul de dificultate al subiectelor la Bac 2016, proba obligatorie a profilului pare sa nu le fi creat probleme.

Bacalaureat 2016. Au rezolvat subiectele la matematica intr-o singura ora

Bacalaureat 2016: Subiectele de la matematica, profil real, au fost foarte simple pentru elevii care s-au pregatit si au absolvit liceele de prestigiu din judetul Gorj.

Bacalaureat 2016 Neamt. Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului. Cum arata subiectele de la istorie si matematica

Peste 3. 300 de elevi din judetul Neamt sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016, proba scrisa la istorie sau matematica. Elevii care au sustinut proba la Istorie au avut, printre altele, de realizat un eseu despre evolutia Romaniei postbelice. La Matematica, elevii au avut de rezolvat mai multe functii, arii, polinoame si integrale.

Bacalaureat 2016 Brasov.Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului. Subiectele la istorie si matematica

795 de elevi din judetul Brasov sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016, proba scrisa la istorie sau matematica.

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut.

Bacalaureat 2016 Arges. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri: Matematica/Istoria

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )